20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep: Abia aștept să joc tenis din nou

Simona Halep: Abia aștept să joc tenis din nou

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a anunţat, luni seară, pe un site de socializare, că s-a refăcut după accidentarea la picior cu care se confrunta. De asemenea, aceasta este dornică să revină pe terenul de tenis.

După ce a câştigat titlul la Dubai, în februarie, Halep a declarat forfait pentru turneul de la Doha din cauza unei tendinite. Din cauza aceleiaşi accidentări, campioana en titre de la Wimbledon a anunţat şi faptul că nu va participa la turneul de la Indian Wells, anulat ulterior din cauza pandemiei.

„Îmi doresc să joc din nou tenis. Îmi lipseşte echipa mea, jucătorii, îmi lipsesc turneele, îmi e dor de toată lumea din circuit. Acum mă simt bine, m-am refăcut după acea accidentare la picior. Ştiu că e un pic dificil pentru toată lumea această perioadă, dar dacă vom sta acasă, dacă vom fi puternici şi optimişti, totul va fi bine. Abia aştept să putem călători din nou, să joc tenis din nou. Vă transmit toate cele bune şi să staţi în siguranţă acasă”, a spus Halep.

Sezonul în tenisul profesionist a fost suspendat cel puţin până la data de 13 iulie, fapt care a determinat şi anularea turneului de Mare Şlem de la Wimbledon.

Citește și: Turneul de la Madrid va fi înlocuit cu unul caritabil virtual

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS