6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMarian Drăgulescu: Amânarea JO a fost o decizie bună. Aș fi fost nepregătit

Marian Drăgulescu: Amânarea JO a fost o decizie bună. Aș fi fost nepregătit

Gimnastul Marian Drăgulescu, unul dintre sportivii români calificați la Jocurile Olimpice, s-a declarat mulțumit de amânarea evenimentului de la Tokyo pentru 2021. Sportivul de 39 de ani a precizat că ar fi ajuns nepregătit, din cauză că nu se poate antrena într-o sală de gimnastică în această perioadă.

Sunt ok psihic că s-au amânat Jocurile Olimpice pentru la anul. Nu mi-ar fi plăcut să se organizeze anul acesta. Aș fi ajuns nepregătit, neavând competiții înainte, fără să mă antrenez într-o sală de gimnastică.

„Acasă îmi păstrez tonusul, mobilitatea, îmi mențin greutatea cu alimentație sănătoasă, ca să nu pornesc de la 0 după pandemie. Un an e suficient ca să mă pot pregăti. În a doua parte a anului poate va fi și Campionatul European de gimnastică. În trei luni și jumătate pot ajunge într-o formă bună pentru competiție. Ies o dată pe săptămână la cel mai apropiat magazin. Sunt izolat, ies cu mască și mănuși, nu vreau să ating nimic. E contagios virusul, mă spăl ca la carte 20 de secunde pe mâini, ca la carte„, a dezvăluit Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu va bifa a cincea prezență la Jocurile Olimpice, după cele de la Sydney, Atena, Beijing şi Rio de Janeiro. Ediţia de la Atena, din 2004, i-a adus cele trei medalii olimpice pe care le deţine: două de bronz, la sărituri şi cu echipa, şi una de argint, la sol.

Jocurile Olimpice de la Tokyo ar fi trebuit să aibă loc în perioada 24 iulie – 9 august 2020, dar au fost amânate cu un an din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și / Mihaela Buzărnescu: Mi-e teamă, ar fi ultimul lucru pe care aș vrea să-l pățesc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS