Acasă Sport Scrimă / România a obţinut locul 4 la sabie feminin echipe la...

Scrimă / România a obţinut locul 4 la sabie feminin echipe la Europenele de cadeţi

-

Echipa feminină de sabie a României a ocupat locul patru la Campionatele Europene de scrimă pentru cadeţi de la Porec (Croaţia). Aceştia au fost învinşi în finala mică de Ucraina cu scorul de 45-25.

Selecţionata compusă din Ilinca Pantiş, Alyssa Ştefănescu, Amalia Stan şi Teodora Neagu a învins Germania în optimi cu 45-38, în sferturi a dispus de Polonia, cu 45-43, iar în semifinale a pierdut cu 39-45 în faţa Ungariei.

Ungaria a cucerit medaliile de aur, învingând Rusia în finală, cu scorul de 45-41.

Echipa masculină de spadă a României, în formula Tudor Zărnescu, Horia Nistor, Florin Mirică, Ştefan Baciu, s-a clasat pe locul 12.

În primul tur, tricolorii s-au impus în faţa Sloveniei cu 45-21, dar au pierdut în optimi în faţa Italiei, cu 40-45. În prima partidă pentru locurile 9-16, România a trecut de Finlanda, cu 45-39, dar apoi a cedat în faţa Suediei cu 43-44. România a câştigat meciul pentru locurile 11-12, cu 44-43 în faţa Estoniei.

Titlul a revenit Italiei, care a trecut de Rusia cu 45-44 în finală. Bronzul a fost adjudecat de Ungaria, care a dispus de Franţa în finala mică, scor 40-37.

Citeşte şi: Turneul semifinal se va disputa în Bănie. SCMU Craiova, printre favorite

ȘTIRI VIDEO GdS

Spitalul Gerota din Bucureşti a ieşit din carantină

La nivelul spitalului Gerota, aparținând Ministerului Afacerilor Interne, au fost efectuate activități de dezinfecție și igienizare, iar în acest moment carantină a...