7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova continuă lupta în Cupa României

SCM Craiova continuă lupta în Cupa României

Echipa feminină de handbal SCM Craiova va disputa mâine, în deplasare, de la ora 19.00, partida din optimile Cupei României împotriva echipei Rapid Bucureşti.

Cele două formaţii se reîntâlnesc la aproximativ o lună distanţă după duelul încins din Bănie, din etapa a 13-a din campionat. Atunci, oltencele s-au impus cu scorul de 23-21, într-o atmosferă de vis creată de galeriile celor două combatante. De această dată, duelul se mută la Bucureşti şi va fi din nou de o importanţă mare. Atât Rapid, cât şi Craiova vor încerca şă-şi asigure un loc în sferturile competiţiei.

În faza şaisprezecimilor, SCM Craiova a trecut de CSM Târgu Jiu, cu scorul de 30-23, la capătul unui meci destul de palpitant, în care micuţa echipă din Gorj le-a făcut faţă craiovencelor mai bine de 30 de minute.

De partea cealaltă, Rapidul a avut de muncit pentru a accede în această fază a competiţiei. Trupa lui Carmen Amariei a învins-o pe CSM Galaţi, în deplasare, cu scorul de 22-20, după ce mai bine de 45 de minute au mers de la egal la egal.

Optimile Cupei României:

Luni, 17 februarie – ora 17.00: Dacia Mioveni – CSM Bucureşti;
Marţi, 18 februarie – ora 13.30: Dinamo Bucureşti – CSM Slatina, ora 14.00: Ştiinţa Bacău – Universitatea Cluj, ora 15.00: CSM Roman – Dunărea Brăila, ora 16.00: Ştiinţa Bucureşti – Gloria Buzău, ora 17.00: Gloria Bistriţa – CSM Vâlcea, Minaur Baia Mare – HCM Slobozia, ora 19.00: Rapid Bucureşti – SCM Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS