21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisNovak Djokovic, în semifinalele turneului Australian Open

Novak Djokovic, în semifinalele turneului Australian Open

Tenismanul sârb Novak Djokovic, favoritul nr. 2 şi campionul en titre de la Australian Open, s-a calificat în semifinalele primului turneu de Mare Şlem al anului. „Nole“ l-a învins astăzi, la Melbourne, cu 6-4, 6-3, 7-6 (7/1), pe canadianul Milos Raonic.

Djokovic a câştigat după două ore şi 49 de minute în faţa numărului 35 mondial.

Djokovic, care are şapte titluri la Melbourne, va juca în penultimul act cu Roger Federer, al treilea favorit. Elveţianul a trecut tot astăzi, în cinci seturi, 6-3, 2-6, 2-6, 7-6 (10/8), 6-3, de americanul Tennys Sandgren.

Novak Djokovic vizează la Melbourne al 17-lea său trofeu de Mare Şlem, care l-ar apropia de recordul lui Federer (20).

Novak Djokovic i-a adus un omagiu lui Kobe Bryant

La finalul întâlnirii, John McEnroe, gazda turneului de la Melbourne l-a întrebat pe Novak Djokovic despre moartea lui Kobe Bryant. Sârbul a avut numai cuvinte de laudă despre fosta vedetă din NBA.

„El a fost unul dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile. M-a inspirat pe mine şi pe mulţi alţi oameni din lume. Am avut marea şansă de a avea o relaţie cu el în ultimii zece ani. Când am avut nevoie de un sfat sau de susţinere, el a fost acolo pentru mine. A fost mentorul meu, prietenul meu. Este sfâşietor să văd ceea ce s-a întâmplat cu el şi cu fiica lui. Este de necrezut“, a comentat Novak Djokovic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS