21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalVictorie muncită pentru handbalişti. „U” Craiova - CNOPJ Timişoara 35-27

Victorie muncită pentru handbalişti. „U” Craiova – CNOPJ Timişoara 35-27

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova a obţinut, duminică, o victorie importantă pe teren propriu, împotriva formaţiei CNOPJ Timişoara. Oltenii s-au impus cu scorul de 35-27, după un meci destul de dificil, în care formaţia oaspete a avut un portar în zi de graţie. Meciul a contat pentru etapa a 15-a din Divizia A, Seria D.

Primele 30 de minute au fost echilibrate, ambele formaţii nereuşind să se desprindă. Cei de la CNOPJ Timişoara au stat la conducere pe tabelă în prima parte a meciului datorită portarului. Acesta a avut mai multe intervenţii decisive în faţa lui Ovidiu Ianăşi şi Vasile Luntaru, iar echipa sa a intrat în avantaj la pauză, scor 12-11.

Valoarea a făcut diferenţa

În repriza secundă lucrurile au stat altfel. Chiar dacă cele două formaţii au mers cap la cap până în minutul 45, trupa lui Cătălin Popescu a luat atitudine şi a trecut în avantaj, 21-20. A fost momentul cheie al meciului, pentru că din acel moment craiovenii au marcat gol după gol şi s-au desprins decisiv pe tabelă. A fost 35-27 pentru Universitatea Craiova, care a început promiţător noul an.

Universitatea Craiova: Lupitu, Iovănescu (7), Pătru, Drugă, Luntraru (5), Ianăşi (10), Gheorghiţă, Neacşu (5), Bouros, Budoiu, Păun (5), Ruşeanu (3), Coadălată. Antrenor: Cătălin Popescu.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova are 31 de puncte şi se clasează pe locul al treilea în clasament. De menţionat că Sânnicolau Mare, echipa de pe poziţia secundă, are un meci în plus disputat faţă de alb-albaştri.

În următoarea etapă, Universitatea Craiova şi Sânnicolau Mare se vor duela pentru locul al doilea. Partida se va disputa weekendul viitor.

Citeşte şi: Baschetbaliștii au debutat cu o victorie clară în grupa galbenă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS