17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / Universitatea Craiova - Zaglebie Lubin, scor 0-3. Chinuiţi de fotbal!

Amical / Universitatea Craiova – Zaglebie Lubin, scor 0-3. Chinuiţi de fotbal!

Universitatea Craiova a pierdut categoric, scor 0-3, partida amicală susţinută cu Zaglebie Lubin, ocupanta locului 10 în prima ligă din Polonia. A fost meciul în care trupa lui Corneliu Papură a „reuşit“ cea mai slabă evoluţie, cel puţin din această pregătire pe care o desfăşoară în Antalya. Alb-albaştrii nu au contat în atac, nu au avut o construcţie sănătoasă, bazată pe ceva, iar fundaşii au fost depăşiţi în mai multe rânduri de polonezi.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Rok Sirk (’22), Filip Starzyiski (’49) şi Patryk Szysz (’81).

Antrenorul Corneliu Papură a utilizat ce-i drept mai mulţi jucători foarte tineri, dar asta nu poate fi o scuză, pentru că aceştia reprezintă viitorul.
Iată cum a arătat Universitatea Craiova în acest joc în care a fost un simplu „sparring partner“: Laurenţiu Popescu – Ştefan Vlădoiu, Mihai Bălașa, Tiago Ferreira, Alex Mățel – Antoni Ivanov, Ionuţ Popescu, Marian Danciu – Cristi Bărbuț, Jovan Markovic (’64, Adrian Juncu), Luis Nițu.

GdS v-a ţinut la curent cu evoluţia scorului şi cu fazele importante ale acestui joc dezamăgitor, pe care le regăsiţi mai jos.

Final: Universitatea Craiova – Zaglebie Lubin, scor 0-3

Min. 81, 0-3: Popescu a fost spectator la o reluare spectaculoasă a lui Patryk Szysz, după o centrare de pe dreapta.

Min. 76: Popescu s-a opus din nou promirii golului trei. De data asta a avut un reflex extraordinar, a scos cu piciorul un şut de pe partea stângă, de la 12 metri.

Min. 74: „Popică“ respinge in extremis un şut de la 17 metri.

Min. 64: schimbare la Universitatea: Adrian Juncu a intrat în locul lui Jovan Markovic.

Min. 63: dublă ocazie pentru Zaglabie Lubin.

Min. 60: până în acest moment Universitatea Craiova nu a contat în atac.

Min. 49, 0-2: polonezii şi-au majorat avantajul prin Filip Starzyiski, cu o reluare din afara careul mare.

Partida a fost reluată. Universitatea Craiova a început în aceeaşi formulă şi se pare că aşa va rămâne până la final.

Pauză: Universitatea Craiova – Zaglebie Lubin 0-1.

Min. 42: Polonezii au irosit o ocazie mare, în cele din urmă arbitrul a intervenit şi a oprit jocul pentru un fault.

Min. 37: Până acum Universitatea Craiova a combinat mai mult pe partea dreaptă de atac, cu Ivanov şi Bărbuţ în prim plan. Pe stânga nu a apărut nicio acţiune notabilă.

Min. 26: Bărbuţ a fost la un pas de egalare, dar şutul său de la 10 metri a fost blocat de portar.

Min. 22, 0-1: Polonezii au deschis scorul după un atac poziţional. Popescu a reuşit să respingă în lateral un şut de pe stânga, dar mingea a ajuns la Rok Sirk, care a pus latul la poarta goală.

Min. 12: Ivanov a şutat de la 17 metri, dar pe direcţia portarului, care a reţinut fără probleme

Min. 9: adversarii au fost la un pas de a deschide scorul, dar Popescu a trecut cu bine până la urmă peste asaltului polonezilor.

Partida a început.

Universitatea Craiova susţine astăzi cel de-al patrulea joc amical din cadrul cantonamentului din Antalya. Alb-albaştrii întâlnesc de la ora 15.00, pe Zaglebie Lubin, ocupanta locului 10 în prima ligă din Polonia.

Antrenorul Corneliu Papură a decis să înceapă acest joc cu următorul unsprezece: 1. Laurenţiu Popescu – 18. Ştefan Vlădoiu, 33. Mihai Bălașa, 2. Tiago Ferreira, 30. Alex Mățel – 21. Antoni Ivanov, 34. Ionuţ Popescu, 37. Marian Danciu – 22. Cristi Bărbuț, 20. Jovan Markovic, 38. Luis Nițu.

Universitatea Craiova a început seria partidelor de verificare din Turcia cu o victorie, 2-0 cu Eintracht Brawnschweig (locul 4 în liga a treia din Germania). Aceasta a fost urmată de două înfrângeri, 0-1 cu FC Aarau (locul 7 în liga a doua din Elveţia) şi 1-3 Pogon Szczecin (locul 3 în prima ligă din Polonia).

Ultima adversară a Științei din Antalya este MFK Karvina, ocupanta locului 15 din prima ligă din Cehia. Meciul se va desfăşura vineri, de la ora 15.00. Sâmbătă este programată revenirea în ţară.

Citeşte şi: Adrian Nedelea vine astăzi la „Repriza de Sud“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS