13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportScrimă / Medalii de argint și de bronz pentru spadasinii craioveni

Scrimă / Medalii de argint și de bronz pentru spadasinii craioveni

Liceul cu Program Sportiv (LPS) „Petrache Trișcu” Craiova a obținut, miercuri, medalia de bronz la Campionatul Național de spadă pentru juniori de la București.

Echipa de juniori, formată din Darius Geamănu, Alexandru Mihart, Răzvan Tudosie și Cătălin Vitan a câștigat medalia de bronz. Aceștia au obținut victoria din finala mică după disputa cu CS UNEFS, încheiată cu scorul de 45-43.

Primul loc a fost ocupat de CSA Steaua, în timp ce medalia de argint a fost obținută tot de o formație din București, CS Dinamo.

Cadeții au obținut argintul

Cadeții de la LPS „Petrache Trișcu” Craiova au obținut medalia de argint la Campionatul Național de scrimă. La startul concursului s-au aliniat opt echipe, dintre care trei bucureștene.

În ultimul act, craiovenii au cedat în fața celor de la CS UNEFS, cu scorul de 31-45. Startul de meci a aparținut spadasinilor olteni, care au și condus cu 14-10 după al treilea releu. Bucureștenii au revenit, egalând la 17 și au trecut pentru prima oară în avantaj la finele releului al cincilea, 23-22. De aici, UNEFS a condus ostilitățile, s-a desprins la 3, 9 și 11 tușe, pentru ca la final partida să se încheie cu scorul de 45-31.

Medalia de bronz a fost obținută de CSA Steaua, după o victorie muncită cu Satu Mare (45-41).

Citește și: Monica Niculescu şi Misaki Doi au trecut cu bine de prima luptă la Australian Open

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS