Acasă Sport Tenis Simona Halep, victorie în două seturi cu americanca Jennifer Brady

Simona Halep, victorie în două seturi cu americanca Jennifer Brady

-

Tenismena Simona Halep s-a calificat, marţi dimineaţă, în turul al doilea de la Australian Open. Românca a trecut în două seturi de Jennifer Brady, scor 7-6 (5), 6-1, după un meci destul de dificil. Primul act a fost în special mai greu, Simona reuşind să recupereze două break-uri exact în momentele cheie.

Primul set a fost unul extrem de animat. Jucătoarea americancă a început meciul cu un break. Cele două adversare au mers cap la cap până la 4-3, când Simona a reuşit rebreak-ul şi a egalat situaţia. Când setul mergea spre tibreak, Brady a izbutit un alt break, prin care a preluat conducerea, 6-5. Nu s-a încheiat aici setul, deoarece Simona a revenit spectaculos pe serva adversarei şi a dus setul în game-ul decisiv. În tibreak, Halep s-a desprins la 4-2 şi nu a mai cedat iniţiativa până la final. A fost 7-5 pentru campioana de la Wimbledon.

Setul secund a fost total diferit de primul. Simona a câştigat rapid pe setul advers şi a dus scorul la 3-1 în favoarea sa. Au urmat apoi încă două break-uri, suficiente pentru ca jucătoarea noastră să încheie setul cu 6-1 şi să se califice în turul doi de la Australian Open.

În faza următoare, campioana de la Wimbledon se va duela cu învingătoarea dintre japoneza Misaki Doi şi britanica Harriet Dart.

Citeşte şi: Tenis de masă / România întâlneşte Italia în semifinalele de la Gondomar

ȘTIRI VIDEO GdS

MApN: Angajări temporare în sistemul medico-militar

În contextul eforturilor întreprinse de autoritățile publice pentru limitarea răspândirii noului coronavirus (COVID-19), Ministerul Apărării Naționale a demarat măsurile pentru suplimentarea numărului...