Acasă Sport Andrei Nica a adus încă o medalie de aur României la monobob

Andrei Nica a adus încă o medalie de aur României la monobob

-

Sportivul român Andrei Nica a cucerit, luni, medalia de aur în proba masculină de monobob la Jocurile Olimpice de Tineret, ediţia de iarnă, de la Lausanne.

Nica a fost cronometrat cu timpul de 2 min 24 sec 80/100, timp identic cu al germanului Alexander Czudaj, care era lider după prima manşă.

Medalia de bronz a revenit lui Quentin Sanzo (Liechtenstein), în 2 min 25 sec 18/100.

Andrei Nica a adus României a doua medalie de aur la Lausanne, după cea obţinută duminică de Georgeta Popescu, tot la monobob.

România are trei medalii la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne, după ce miercuri Ramona Ionel a cucerit bronzul în proba de sprint pe echipe mixte la patinaj viteză.

România este reprezentată de 35 de sportivi la cea de-a treia ediţie de iarnă a Jocurilor Olimpice de Tineret (competiţie rezervată sportivilor sub 18 ani) la biatlon, bob, hochei pe gheaţă, patinaj viteză, sanie, sărituri cu schiurile, schi alpin, schi alpinism, schi fond şi snowboard, zece dintre cele 16 discipline sportive aflate în programul competiţiei

Citeşte şi: JOT / Georgeta Popescu a câştigat medalia de aur la monobob

ȘTIRI VIDEO GdS

Pakistan a transformat toate vagoanele de la clasele business în secţii de carantină

Căile ferate naţionale din Pakistan au transformat toate vagoanele de la clasele business ale trenurilor în secţii mobile de carantină pentru pacienţii diagnosticaţi cu COVID-19.