21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis de masă / Craiovenii au făcut treabă bună la Cupa României

Tenis de masă / Craiovenii au făcut treabă bună la Cupa României

Astăzi, la Arad, a avut loc Cupa României la Tineret și Seniori, la tenis de masă, competiție la care au participat și reprezentantele Băniei.

CS Universitatea Craiova a obținut o medalie de bronz la secțiunea Tineret prin Cristian Bogdan.

Clasamentul la Tineret a arătat astfel: 1. Paul Mladin – CS Topstar TT Constanța, 2. Adrian Uță – CSM Focșani, Cristian Bogdan – CS Universitatea Craiova, 4. Mihai Pop – CSM Cluj Napoca.

Au urmat alte două medalii de broz, dar la Seniori, prin Daniel Simulescu și Cristi Bogdan.

Clasamentul de la Seniori se prezintă astfel: 1. Alexandru Cazacu – CS Mioveni, 2. Paul Mladin – CS Topstar TT Constanța, 3. Daniel Simulescu – CS Universitatea Craiova, 3. Cristian Bogdan – CS Universitatea Craiova.

De menționat că echipa CS Universitatea Craiova i-a mai cuprins pe Dan Zărnescu și Mihai Zamfir. Delegația alb-albastră revine mâine în Bănie.

„Sunt foarte mulțumit. Să avem o medalie la tineret și două la seniori la Cupa României este mai mult decât ne puteam aștepta“, a declarat antrenorul Vasile Florea, pentru GdS.

CSS Craiova a obținut un bronz prin Luiza Popescu

În proba feminină de Tineret s-a prezentat Luiza Popescu, de la CSS Craiova. Sportiva noastră a încheiat pe treapta a treia, la fel ca Irina Rus (CSM Arad). Pe primele două poziții au urcat Ana Barbu (CSM Arad) și Daniela Barzoi (Gloria Buzău).

La Senioare s-a impus Andreea Fistyulof, de la CSM Arad, urmată de Cristina Ana Barbu (CSM Arad), Daniela Barzoi (Gloria Bistrița) și Mihaela Ilie (ACS Dumbrăvița).

Citește și: Voleibaliștii de la SCM „U“ Craiova, de nerecunoscut cu Unirea Dej

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS