12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportScrimerii craioveni au scăpat printre degete primul loc la „Alfredo Bachelli”

Scrimerii craioveni au scăpat printre degete primul loc la „Alfredo Bachelli”

-

Adela Danciu (CS Universitatea Craiova) și Ştefăniţă Vîlceanu (CS Universitatea Craiova) s-au clasat pe podium la finalul ediției a noua a Trofeului „Alfredo Bachelli” la spadă. Aceștia au pierdut în semifinale, respectiv finală, în fața unor sportivi din București și au pierdut la limită primul loc. Scrimerii Alexandra Predescu (CSA Steaua Bucureşti) şi Adrian Dabija (CS Dinamo Bucureşti) au câştigat ediția din acest an.

Predescu, fostă campioană mondială de junioare, a învins-o în finală pe Mihaela Leonte (CS Dinamo) cu 15-9. Podiumul a fost completat de Adela Danciu (CS Craiova) și Cristina Constantinescu (CSA Steaua). Craioveanca a pierdut în semifinale duelul cu Leonte, scor 12-15.

La masculin, Dabija l-a întrecut în finală pe Ştefăniţă Vîlceanu (CS Craiova), cu 15-8. Pe locul al treilea s-au clasat bulgarul Ilia Ceakarov, învins de Vîlceanu cu 15-10 în semifinale, şi Adrian Szilagyi (CSM Satu Mare), întrecut de Dabija cu 15-11.

Trofeul ”Alfredo Bachelli” este o competiţie dedicată italianului cu acelaşi nume, care e considerat întemeietorul şcolii de scrimă din Bănie.

Citește și: Sepsi – „U“ Craiova / CCA a anunţat brigada de arbitri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS