14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCulturism / Maestrul Cristi Firică şi campionul mondial Sebastian Pană vin la „Repriza de Sud“

Culturism / Maestrul Cristi Firică şi campionul mondial Sebastian Pană vin la „Repriza de Sud“

Maestrul Cristi Firică şi proaspătul campion mondial la culturism Sebastian Pană vor fi prezenţi în studioul Radio Sud (97.4 FM). Cei doi reprezentanţi ai CS Gladiator Gym Craiova sunt invitaţii lui Alexandru Vîrtosu la „Repriza de Sud“. Emisiune va fi difuzată astăzi, de la ora 21.00.

Cristi Firică este antrenorul loturilor de seniori ale României. Va vorbi despre isprava tricolorilor de la Campionatele Mondiale de Culturism de la Fujairah (Emiratele Arabe Unite). În discuţie vor intra şi rezultatele excepţionale înregistrate de juniorii României la Mondialele din Ungaria. Firică a fost desemnat de directorul tehnic al tuturor loturilor României, Costel Torcea, să asigure bunul mers al lucrurilor la Budapesta.

La rândul său, juniorul Sebastian Pană (20 ani) ne va povesti cum a fost pe scenă în Ungaria. Ne va spune şi ce înseamnă pentru el medalia de aur de la secţiunea Men’s Physique. Sebi ne va explica şi câte sacrificii a făcut pentru cea mai frumoasă medalie din vitrina sa, care este destul de aglomerată.

În cazul în care vei rata „Repriza de Sud“ de pe radio, GdS vă va pune la dispoziţie înregistrarea emisiunii începând cu ora 22.00.

Emisiunea „Repriza de Sud“ se difuzează în fiecare zi de luni şi de joi pe Radio Sud (97.4 FM), începând cu ora 21.00.

Citeşte şi: Culturism / Torcea, entuziasmat după CM de Juniori. Craioveanul Sebi Pană, campion mondial

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS