12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis de masă / Ovidiu Ionescu, singurul rămas în joc la Open-ul Austriei

Tenis de masă / Ovidiu Ionescu, singurul rămas în joc la Open-ul Austriei

Ovidiu Ionescu a rămas ultimul reprezentant al României în cadrul Open-ului din Austria, după ce categoriile de dublu, dar şi de simplu feminin au părăsit competiţia prematur.

Ionescu a trecut în turul doi preliminar de germanul Bastian Steger, cu scorul de 4-1 (13-15, 11-6, 11-7, 11-3, 11-8). Ceilalţi doi sportivi români au părăsit competiţia în acelaşi tur. Rareş Şipos a fost învins de Ricardo Walther (Germania), cu 4-0, în timp ce Cristian Pletea a cedat cu 2-4 în faţa italianului Leonardo Mutti.

Pe tabloul feminin, singura jucătoare din România rămasă în competiţiei, Bernadette Szocs, a pierdut în şaisprezecimile competiţiei în faţa japonezei Miyuu Kihara. A fost 4-0 (11-8, 11-8, 11-6, 11-4) în favoarea niponei.

Perechile de dublu nu au strălucit

La dublu masculin, perechea formată din Ovidiu Ionescu şi Hunor Szocs au fost învinşi chiar din primul tur de către Alexander Chen şi David Serdaroglu (Austria), cu scorul de 3-2. De asemenea, nici la dublu feminin lucrurile nu au stat mai bine. Cuplurile Daniela Dodean Monteiro/Eliza Samara şi Bernadette Szocs/Sofia Polcanova au cedat în optimile turneului. Câştig de cauză au avut Miyuu Kihara/Miyu Nagasaki (Japonia) şi Jihee Jeon/Yubin Shin (Coreea de Sud). Niponele au trecut de jucătoarele noastre cu scorul de 3-2, respectiv 3-0.

La dublu mixt, Bernadette Szocs/Ovidiu Ionescu nu au avut nicio şansă în faţa japonezilor Mima Ito/Jun Mizutani. A fost 3-0 (11-7, 11-7, 11-6) în favoarea adversarilor.

Articol scris de TiBI Cocora

Poate te interesează şi: Baschet (f): Naţionala României a debutat perfect în preliminariile Euro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS