Acasă Sport Fotbal Feroe – România 0-3 / Tătărușanu: Sunt foarte odihnit

Feroe – România 0-3 / Tătărușanu: Sunt foarte odihnit

-

Portarul naționalei României, Ciprian Tătărușanu, a fost pus pe glume la finalul meciului cu Insulele Feroe, câștigat cu 3-0.

„Este o victorie importantă, după un meci dificil, la care sincer ne aşteptam. Am ratat mult în prima repriză, dar e bine că am marcat şi am câştigat. Nu am avut cine ştie ce intervenţie. A fost o ocazie normală a lor, nu ştiu cum s-a văzut la televizor. Suprafaţa de joc ne-a dezavantajat, nu suntem foarte obişnuiţi“, a spus Tătăruşanu, la Pro TV.

Acesta a explicat forma bună pe care o are la echipa naţională prin prisma faptului că nu evoluează la echipa de club.

„Nu este uşor să nu joci la echipa de club. Pentru mine este o situaţie nouă, dar a fost decizia antrenorului şi nu am făcut altceva decât să o respect. Vin cu poftă la echipa naţională…ce pot să spun, sunt foarte odihnit“, a menționat Tătărușanu.

Citește și: Pușcaș, Keșeru și Mitriță l-au salvat pe „Guriță“

ȘTIRI VIDEO GdS

Elevii au prima hartă interactivă cu școli și angajatori

Şcolile profesionale, cu specializările pe care le au, precum şi firmele care desfăşoară activităţi în domeniile respective, dar şi numărul de angajaţi se regăsesc acum pe o hartă interactivă,

Începe judecata în dosarul şpăgilor de la Psihiatrie

udecătorii de la Curtea de Apel Craiova au respins contestaţia formulată de fosta şefă a Secţiei de Psihiatrie din cadrul SJU Slatina. Asta înseamnă că Tribunalul Olt poate începe judecarea celor cinci inculpaţi din acest dosar.