10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJoiţa se mândreşte cu Stuparu şi Camen după centurile de la Rovinari

Joiţa se mândreşte cu Stuparu şi Camen după centurile de la Rovinari

Ion Joiţa, unul dintre antrenorii secţiei de box de la SCM Craiova, are toate motivele să se bucure şi să se laude după participarea elevilor săi la ediţia a 4-a a Memorialului „Doru Filip”. Competiţia, cunoscută şi sub denumirea Centura de Aur, s-a desfăşurat sâmbătă, la Rovinari şi a avut la start sportivi şi din Ungaria, Scoţia şi Republica Moldova.

Ion Joiţa s-a prezentat la Rovinari cu doi pugilişti şi cu ambii a reuşit să cucerească locul întâi. În discuţie intră Cosmin Stuparu, la 56 de kilograme tineret, şi Luis Florin Camen, la categoria 50 kilograme juniori.

Joiţa: Sunt foarte mulţumit de rezultate

Maestrul Ion Joiţa a declarat pentru GdS că este încântat de evoluţiile elevilor săi. Acesta a exultat mai ales că victoriile finale au venit în urma unor dispute cu boxeri importanţi.

„Sunt foarte mulţumit de rezultate. Camen Luis Florin a boxat cu un sportiv de la Suceava, Cristian Măzăreanu. Acesta a fost vicecampion european anul acesta la categoria 46 kg. L-a bătut Camen fără drept de apel, decizia fiind 5-0. În felul acesta a rămas şi în lotul naţional Camen, pentru că lupta a reprezentat şi un criteriu de selecţie. La rândul său, Cosmin Stuparu a învins un sportiv de la Zărneşti, pe Rareş Costea. Acesta a fost medaliat cu bronz la naţionalele României la 56 kg. Au muncit mult băieţii mei şi iată că acum culeg şi roadele“, a spus Ion Joiţa, pentru GdS.

Aşteaptă cu nerăbdare Campionatul Naţional de Juniori

Antrenorul de la SCM Craiova aşteaptă nerăbdător şi Campionatul Naţional de Box Juniori. Competiţia va avea loc pe 7 octombrie, la Brăila.

„Duminică dimineaţă plecăm la Brăila. Am mari speranţe de medalii acolo. Merg cu cinci sportivi: Narcis Jancu, Nae Gheorghe, Ionuţ, Cristinoiu, Luis Florin Camen şi Andrei Nistor. Sigur vom face o figură frumoasă la Brăila, pentru că băieţii s-au pregătit foarte bine“, a comentat Ion Joiţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS