Acasă Sport Judo / David Mitran a devenit campion balcanic în Muntenegru

Judo / David Mitran a devenit campion balcanic în Muntenegru

-

La finalul săptămânii trecute, trei dintre sportivii pregătiţi de antrenorul Mihai Voinea au luat participat la Campionatul Balcanic de Judo U18, găzduit de localitatea Budva din Muntenegru.

Cel mai bun rezultat l-a înregistrat David Mitran, care a obţinut locul 1 la categoria 73 de kilograme. Sportivul legitimat la Universitatea Craiova l-a făcut mândru pe Mihai Voinea prin acest titlu de campion balcanic.

„David a muncit mult, este un băiat talentat şi acest rezultat nu mă surprinde. Sunt convins că vor apărea medalii frumoase în continuare“, a comentat antrenorul Mihai Voinea, pentru GdS.

Iosif Badea – pe 5, Andreea Stan s-a îmbolnăvit

La un pas de podium a fost şi Iosif Badea, sportiv cu dublă legitimare, LPS Petrache Trişcu / Universitatea Craiova. La rândul său, Andreea Stan a făcut deplasarea în Muntenegru, dar în zilele de concurs ale categoriei 70 kg a întâmpinat probleme de sănătate. Astfel a ieşit rapid din cursa pentru medalii.

„Trebuie să recunosc că mă aşteptam ca şi Iosif Badea să fie pe podium. El s-a bătut în finala mică şi a luat locul 5. Am avut-o şi pe Andreea Stan, la 70 kg. Ea nu s-a simţit bine când a ajuns acolo şi rezultatul nu a fost cel aşteptat. Acum urmează competiţiile la sol şi alte concursuri amicale. Apoi vin competiţiile pe echipe şi sper să producem multe rezultate bune“, a explicat antrenorul Mihai Voinea.

Citeşte şi: Luptătoarele de la CSM Craiova au performat la Târgovişte

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Este o zi în care recompensele, favorurile şi banii obținuți de la locul de muncă alcătuiesc tema principală. Puteţi primi mici...