12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJudo / David Mitran a devenit campion balcanic în Muntenegru

Judo / David Mitran a devenit campion balcanic în Muntenegru

La finalul săptămânii trecute, trei dintre sportivii pregătiţi de antrenorul Mihai Voinea au luat participat la Campionatul Balcanic de Judo U18, găzduit de localitatea Budva din Muntenegru.

Cel mai bun rezultat l-a înregistrat David Mitran, care a obţinut locul 1 la categoria 73 de kilograme. Sportivul legitimat la Universitatea Craiova l-a făcut mândru pe Mihai Voinea prin acest titlu de campion balcanic.

„David a muncit mult, este un băiat talentat şi acest rezultat nu mă surprinde. Sunt convins că vor apărea medalii frumoase în continuare“, a comentat antrenorul Mihai Voinea, pentru GdS.

Iosif Badea – pe 5, Andreea Stan s-a îmbolnăvit

La un pas de podium a fost şi Iosif Badea, sportiv cu dublă legitimare, LPS Petrache Trişcu / Universitatea Craiova. La rândul său, Andreea Stan a făcut deplasarea în Muntenegru, dar în zilele de concurs ale categoriei 70 kg a întâmpinat probleme de sănătate. Astfel a ieşit rapid din cursa pentru medalii.

„Trebuie să recunosc că mă aşteptam ca şi Iosif Badea să fie pe podium. El s-a bătut în finala mică şi a luat locul 5. Am avut-o şi pe Andreea Stan, la 70 kg. Ea nu s-a simţit bine când a ajuns acolo şi rezultatul nu a fost cel aşteptat. Acum urmează competiţiile la sol şi alte concursuri amicale. Apoi vin competiţiile pe echipe şi sper să producem multe rezultate bune“, a explicat antrenorul Mihai Voinea.

Citeşte şi: Luptătoarele de la CSM Craiova au performat la Târgovişte

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS