10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Craiova a încheiat întrecerile de la Piteşti cu 13 medalii

CSM Craiova a încheiat întrecerile de la Piteşti cu 13 medalii

Ultima zi de concursuri din finala Campionatului Naţional de Atletism pentru Seniori nu a trecut fără rezultate notabile din partea sportivilor de la CSM Craiova. Dacă marţi gruparea din Bănie contabiliza şapte medalii, miercuri seară, pe stadionul „Nicolae Dobrin“ din Piteşti, au mai fost adjudecate şase. Bilanţul este următorul: una de aur, patru medalii de argint și opt de bronz.

Titlul național a ajuns la Marian Coman, care a terminat primul cursa masculină de 1500 de metri.

Argintul a fost cucerit de Alexandru Corneschi (10.000 metri), Bianca Fazecas Lazăr (aruncarea ciocanului), Georgiana Muscalu (heptatlon) și echipa de ștafetă 4×100 de metri, formată din Ana Maria Roșianu, Mariana Fica, Cristina Iacoban și Ștefania Sandu.

Bronzul i-a revenit lui Alexandru Corneschi în proba de 5000 de metri. Două prezențe pe podium au fost bifate și de Florentina Budică, sportivă ce s-a situat pe locul trei în proba de heptatlon și săritura în înălțime. Tabloul de medalii este completat de Carmen Toma (triplusalt), Marius Ionescu (10.000 metr), Ionuț Drăgușin (800 metri), Ionela Puia (5000 metri) și Ștefania Drăgan (săritura cu prăjina), fiecare cucerind câte un bronz în probele la care au participat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS