Acasă Sport Lupte / Craiovenii au făcut o treabă bună la CN de la...

Lupte / Craiovenii au făcut o treabă bună la CN de la Reșița

-

Reșița a găzduit în weekend finala Campionatului Național de lupte pentru seniori și, așa cum era de așteptat, cluburile din Bănie au fost prezente și au cucerit 8 medalii.

Universitatea Craiova a obținut un titlu de campion național prin Răzvan Kovacs, la categoria 57 kg, și două titluri de vicecampioni, prin  Ștefan Coman – categoria 65 kg și Ionuț Moise- categoria 70 kg. Alb-albaștrii au mai avut două clasări pe locul 5, prin Surugiu Cristian și Constantin Sergiu, ambii la categoria 61 kg. 

La lupte feminin, Anghel Alexandra a câștigat titlul de campioană națională la categoria 72 kg, învingând-o în finală pe Larisa Nițu, legitimată la CSM Craiova.

Medaliile contabilizate au propulsat-o pe Universitatea Craiova pe locul doi în clasamentul pe cluburi, doar Steaua București având rezultate mai bune.

La Reșița a triumfat și CSM Craiova, care a câștigat 4 medalii. Una ar fi argintul obținut de Larisa Nițu, apoi Roxana Capezan (65 kg) și Adina Irimia (68 kg) au încheiat pe locurile doi după ce au pierdut finalele jucate împotriva Kristza Inkze (CSM Sf. Gheorghe), respectiv Adina Popescu (CSM Sf. Gheorghe). Adina Giura a terminat pe locul 3 la categoria 65 kg.

CSM Craiova a ocupat locul doi în clasamentul pe cluburi la lupte, proba feminină.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....