10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Papură: Sunt mai multe lucruri pozitive în meciul ăsta

Fotbal / Papură: Sunt mai multe lucruri pozitive în meciul ăsta

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Corneliu Papură, s-a bucurat mult pentru rezultatul din derbiul cu Dinamo și a apreciat evoluția elevilor săi.

„Au trecut 25 de ani de la acea victorie (ultima la București, în fața lui Dinamo – n.r.)… Ce am îmbătrânit! Eram pe teren la acea victorie și nu vreau să mă gândesc unde s-au dus anii. E bine că am câștigat acum și e trist că nu am mai făcut-o de 25 de ani. Nu eram certat cu fanii, ca să ne împăcăm acum. Cunosc foarte bine Oltenia și chiar dacă o să câștigăm întruna, în momentul în care nu va merge jocul fanii vor risposta. Nu am primit gol și sunt mai multe lucruri pozitive în meciul ăsta. Nu am primit gol, am reușit să marcăm și eu zic că am dominat jocul, am avut o posesie destul de bună. Am jucat în zona centrală cu fundașul dreapta, am avut pe teren și un copil de 16 ani. Nu-i deloc ușor să joci împotriva lui Dinamo cu jucători care nu evoluează pe postul lor. Acka a avut o entorsă și nu s-a antrenat toată săptămâna, dar a arătat caracter și a jucat tot meciul“, a explicat Papură, la Digi Sport.

A fost marcat de situația lui Neagoe

Întrebat ce a simțit vizavi de starea medicală a tehnicianului lui Dinamo, Corneliu Papură a spus că nu i-a fost deloc ușor să asiste la acea scenă cu Eugen Neagoe în stare gravă.

„Vă dați seama că mi-a fost greu să-l văd așa. Am împărțit vestiarul și am mâncat o pâine cu Eugen, îl cunosc demult și e neplăcut ce s-a întâmplat. Am trecut prin emoții destul de urâte. Acum am înțeles că este bine și sper să-și revină cât mai repede. El știe cel mai bine ce vrea să facă. Eu nu pot să dau sfaturi nimănui. Sunt alături de el și sper să fie sănătos, să revină cât mai repede și să-și îndeplinească dorințele. S-au strâns foarte multe și acum a cedat… În viață nu este numai fotbalul“, a spus tehnicianul Științei.

Vrea un fundaș central cu disperare

Corneliu Papură nu a dorit să comenteze prea mult pe tema plecării lui Alex Cicâldău, menționând că nu știe de nicio ofertă concretă și a admis că își dorește mult un fundaș central.

„Ați greșit adresantul. Eu nu decid dacă pleacă sau nu. Eu nu știu de nicio ofertă, am văzut și eu la tv. Dacă se va decide ca Alex să plece, cu siguranță vom găsi alt jucător. Viața își urmează cursul și el își urmează cariera. Vom vedea ce va fi“, a spus Papură. „Sperăm să marcăm în continuare în cupele europene. Important este să ne refacem până la ora jocului cu Honved, pentru că avem mulți accidentați. Sperăm să-i recuperăm și să fie în plenitudinea forțelor la ora meciului. Mai este loc de mai bine. Gândiți-vă că am jucat cu fundașul dreapta în poziție centrală. Dacă reușeam transferul unui fundaș central probabil că ne era mult mai ușor acum“, a completat Corneliu Papură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS