10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Alex Mitriţă i-a adus victoria lui New York City în Colorado

Fotbal / Alex Mitriţă i-a adus victoria lui New York City în Colorado

Fostul căpitan al Ştiinţei, Alexandru Mitriţă, a marcat golul victoriei echipei New York City FC, cu scorul de 2-1, în deplasare cu Colorado, sâmbătă noapte, într-un meci din liga profesionistă nord-americană de fotbal – Major League Soccer.

Gazdele au deschis scorul prin Sebastian Anderson (‘6), dar oaspeţii au restabilit egalitatea prin brazilianul Heber (’40), după ce Anderson a fost eliminat în minutul 33. Alexandru Mitriţă a marcat golul victoriei echipei newyorkeze în minutul 83, când a preluat o minge la 20 de metri, a înaintat puţin şi a şutat lângă bara din dreapta.

Internaţionalul român, care a fost introdus pe teren în minutul 63 în locul lui Sebastien Ibeagha, a ajuns la 5 goluri în 15 partide în acest sezon de MLS. El mai are un gol marcat şi în US Open Cup, împotriva formaţiei lui Wayne Rooney, DC United.

New York City FC ocupă locul patru în Conferinţa de Est, cu 32 puncte (19 jocuri), devansată de Philadelphia Union, 39 puncte (23 j), DC United, 35 puncte (22 j), Atlanta United FC, 33 puncte (21 j).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS