11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Pandurii au surclasat Băleștiul într-un joc amical

Fotbal / Pandurii au surclasat Băleștiul într-un joc amical

Pandurii Târgu Jiu a susţinut astăzi un joc de verificare în compania formaţiei Internaţional Băleşti. Meciul s-a disputat pe terenul trei de antrenament al echipei Pandurii şi s-a încheiat cu scorul de 3-0 (2-0). Golurile au fost marcate de Patrik Popescu, Şendroiu şi Filip, informează panduriics.ro.

Pandurii, prima repriză: Dinu – Oiţă, Ciobanu, Gheorghe, Bratu, Şendroiu, Trancă, Vasilescu, Rasoveanu, Dumitru, Patrik Popescu.

Pandurii, repriza a doua: Opriţa, Lică, Almic, Tănăsoiu, Dinu Ivănescu, Unguru, Gheorghe Leonard, Safta, Peia, Filip, Stăniloiu şi Cuţitoiu.

Antrenorul Adrian Bogoi a menajat mai mulți jucători, cum ar fi: Mihai Cotolan, Nicolae Cotolan, Măicăneanu, Cristea și Dănăricu.

La meci a asistat şi fostul căpitan al echipei Pandurii, Denis Brânzan, care s-a transferat în această vară la FC Argeş.

Acesta este al treilea test al verii pentru Pandurii Târgu Jiu. Pe primele două le-a pierdut cu 4-1, în Ardeal, în fața prim divizionarei AFC Hermannstad, respectiv cu 2-1, la Târgu Jiu, în fața doljenilor de la Tractorul Cetate, nou promovați în Liga a III-a.

Gruparea gorjeană va susţine încă două jocuri de verificare săptămâna viitoare, cu Gilortul Târgu Cărbuneşti şi CS Mioveni, datele de disputare urmând să fie anunțate pe parcurs.

Vor juca tot pe „artificial“

Oficialii echipei Pandurii Târgu Jiu au emis un comunicat în care au anunțat că vor susține meciurile de pe teren propriu din sezonul 2019-2020 al Ligii a II-a tot pe terenul sintetic de lângă stadionul „Municipal“.

„Terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Municipal din Târgu Jiu a fost inspectat de Comisia de Omologare, din care a făcut parte și un reprezentant al FRF în vederea disputării de meciuri la nivelul Ligii a II-a în sezonul 2019 – 2020. În urma inspecției și a verificării documentației pusă la dispoziție, terenul sintetic II a primit omologarea provizorie pentru ca echipa Pandurii să poată disputa meciuri oficiale, în Liga a II-a, până la inaugurarea stadionului Municipal din Târgu Jiu.
Din Comisia de Omologare au făcut parte Sorin Cojocaru – reprezentantul FRF, responsabilul cu omologarea şi cu ordinea şi siguranţa stadioanelor, și Laurențiu Mândruț – inspector în cadrul DTS Gorj, ca reprezentant al MTS în teritoriu precum şi reprezentanți ai ISU Gorj și ai Inspectoratului de Jandarmi“
, se precizează în comunicatul gorjenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS