Acasă Sport Fotbal / Exclusiv: CSJ Ştiinţa U Craiova are propria siglă din această...

Fotbal / Exclusiv: CSJ Ştiinţa U Craiova are propria siglă din această vară

-

Oficialii clubului juvenil CSJ Ştiinţa U Craiova au decis să-şi creeze propria siglă şi să nu mai evolueze cu emblema Universităţii Craiova pe piept, ca până acum, chiar dacă relaţiile între cele două grupări rămân la fel de strânse. Directorul CSJ Ştiinţa U Craiova, Bogdan Pâncu, a explicat că acţiunea nu a costat nimic şi nu schimbă în vreun fel lucrurile sau obiectivele.

„Am făcut-o în ideea să ne detaşăm un pic de ceea ce înseamnă Universitatea Craiova, pentru că până acum foloseam sigla lor pe piept. Ne-am dorit să avem propria identitate, până la urmă. Eu am venit cu ideea şi de acolo s-a dezvoltat puţin. De crearea siglei s-a ocupat arhitectul judeţului, Radu Papa, şi un artist plastic. Menţionez că nu ne-a costat nimic şi eu cred că ne reprezintă foarte bine. Astăzi (joi – n.r.) ne-au venit şi fanioanele. Din noul sezon competiţional, toţi juniorii clubului nostru vor evolua cu această siglă pe piept şi sperăm să ne poarte noroc“, a declarat Bogdan Pâncu, pentru GdS.

Altfel, „republicanii“ de la CSJ Ştiinţa U Craiova şi-au reluat pregătirile pentru noul sezon competiţional, iar organigrama nu a suferit modificări.

„Echipele mari de juniori şi-au reluat de curând pregătirile, având aceeaşi componenţă în privinţa staff-ului tehnic: la A se ocupă Alex Stoica, iar la B Radu Vitan. Obiectivul clubului nostru pentru noua ediţie de campionat este promovarea a cât mai mulţi jucători pentru Universitatea Craiova. Asta ne interesează, în primul rând, mai ales că noi am dat cinci juniori la grupa aia de 2003, care a participat la Liga Elitelor anul trecut“, a punctat Bogdan Pâncu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...