13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Aurel Lupu: Dacă nu sunt rezultate, nu se uită nimeni la noi

Fotbal / Aurel Lupu: Dacă nu sunt rezultate, nu se uită nimeni la noi

CSO Filiaşi s-a reunit la începutul săptămânii şi până acum, la antrenamente, domină juniorii, din vechea gardă rămânând puţini veterani. Aurel Lupu, fotbalistul care a dus greul defensivei în fiecare an, se simte pregătit să joace din nou rolul de antrenor din teren. Căpitanul le atrage atenţia tinerilor veniţi, că doar rezultatele pozitive contează pentru public.

„În ultimii ani am tot fost antrenorul din teren. Sper să le aduc mai multă încredere celor tineri şi sper să-şi facă bine treaba. Ne dorim să fie un start cel puţin la fel de bun ca anul trecut. Cred că este a 14-a reunire pentru mine şi sper să mă ţină Dumnezeu sănătos şi să fie cu reuşite. Sunt foarte mulţi tineri în lot acum. Au plecat din jucătorii cu experienţă, sper eu că la mai bine. Ar fi bine ca nou-veniţii să se ridice măcar la valoarea celor de anul trecut. Ne dorim să avem rezultate bune, pentru că numai aşa se uită lumea la noi. Dacă nu sunt rezultate nu se uită nimeni. Sperăm să se rezolve şi problemele financiare, avem încredere. O să ne mutăm şi acasă, la Filiaşi, sper că acolo sunt mai mulţi ochi aţintiţi spre noi“, a declarat Aurel Lupu, pentru GdS.

„Trebuie să ne atingem obiectivul, indiferent care va fi el“

Alt jucător vechi, Claudiu Ştefan, a mărturisit că va semna noul contract cu Filiaşi după ce va vedea componenţa lotului. El este convins că vor fi aduşi şi alţi jucători cu experienţă, nu numai tineri de perspectivă.

„Am început antrenamentele şi ne gândim cu nerăbdare să înceapă noul campionat, în care sperăm să facem o figură frumoasă. O să avem şi un stadion nou, pe care abia aştept să-l văd şi să evoluez… Nu am semnat noul contract. Am înţeles că zilele următoare se vor rezolva toate problemele şi tot atunci vom fi chemaţi să parafăm noile înţelegeri. Aşteptăm şi noi să vedem ce jucători mai vin la echipă. Dacă au fost atâtea plecări, sigur vor fi şi sosiri. Seria nu s-a stabilit, dar în mare se cam ştie ce echipe vom avea. Nu mă interesează atât de tare cu cine o să jucăm. Important este să muncim bine şi să ne atingem obiectivul, indiferent care va fi el“, a afirmat Claudiu Ştefan.

Duriţă: Sper să fie o revenire de bun augur

Unul dintre jucătorii noi este Alex Marius Duriţă, un fotbalist care a mai trecut pe la CSO Filiaşi. Ultima dată a fost legitimat la Rapid Bucureşti. Duriţă a revenit la Filiaşi cu gândul de a reintra în formă. El vine după o lungă perioadă de inactivitate, datorată unor accidentări grave.

„Sper să fie o revenire de bun augur şi să facem o treabă bună. O să ne pregătim cât putem de bine şi o să vedem ce se va întâmpla în campionat. O să încercăm se demonstrăm că avem o echipă bună“, a spus Duriţă, pentru GdS.

Acesta a explicat că şi-ar fi dorit să continue cu Rapid în Liga a II-a.

„La Rapid a fost o experienţă bună, plăcută. Am întâlnit suporteri minunaţi acolo. Cred că orice fotbalist şi-ar dori să joace cu asemenea suporteri, la un astfel de club de tradiţie al României. Mă bucur că am fost acolo şi sunt trist că s-a terminat. Mi-ar fi plăcut să continuu în Giuleşti. Au fost ceva probleme, au fost şi accidentări şi a trebuit să plec. Am stat aproape o jumătate de an pe margine din cauza unei accidentări. Am avut o ruptură musculară pe toată coapsa, apoi a intervenit altă accidentare, am făcut ruptură de menisc. Când mi-am revenit nu am mai fost la forma pe care şi-au dorit-o cei de la Rapid“, a explicat Duriţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS