Acasă Sport Irina Begu este în sferturi la BRD Bucharest Open

Irina Begu este în sferturi la BRD Bucharest Open

-

Irina Begu este în sferturi la BRD Bucharest Open, după ce a învins-o în două seturi: 6-4, 6-3, pe slovena Kaja Juvan, numărul 111 în clasamentul mondial.

Irina Begu va juca acum cu învingătoarea dintre Lara Arruabarrena din Spania şi nemțoaica Laura Siegemund, a 6-a favorită a turneului.

Tot miercuri, Irina Bara și Patricia Ţig au ajuns în sferturi la dublu, după o victorie cu 6-2, 7-5, în fața ibericei Cristina Busca și a indiencei Prarthana Thombare.

Deasemenea, Jaqueline Cristian și Elena Ruse și-au adjudecat cu 6-4, 6-3, “duelul românesc” cu Alexandra Cadanțu și Elena Bogdan.

În fine, Ana Bogdan și bulgăroaica Isabella Şinikova au cedat greu în trei seturi, în fața Alionei Bolsova din Spania și croatei Tereza Mrdeza: 6-2, 6-7 și 7-10 în decisiv.
Tot miercuri seară, Irina Begu și Raluca Olaru, principale favorite la dublu, le întâlnesc pe italianca Giorgia Marchetti și brazilianca Laura Pigossi.

BRD Bucharest Open are loc la “Arenele BNR” și are premii de 250.000 de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...