Acasă Sport Simona Halep va prezenta trofeul cucerit la Wimbledon

Simona Halep va prezenta trofeul cucerit la Wimbledon

-

Simona Halep va prezenta trofeul cucerit la Wimbledon, mâine seară, pe Arena Naţională din Bucureşti. Ceremonia, care va avea loc de la ora 19.00, este organizată de Primăria Capitalei, în parteneriat cu Federația Română de Tenis.

Precizări din partea Primăriei Capitalei:

Accesul la eveniment pentru publicul larg este gratuit.
Accesul va fi pietonal și se va realiza prin cele două intrări de pe Bd. Basarabia și Strada Maior Coravu, începând cu ora 17:00. Nu va fi permis accesul cu automobilul în incinta Arenei. Pentru buna afluire/defluire a participanților la eveniment, STB va lua măsuri pentru suplimentarea mijloacelor de transport public în comun în zonă.

Parcursul campioanei la Wimbledon

Simona Halep a câștigat trofeul celui mai prestigios turneu de Grand Slam din lume, după ce a învins-o cu 6-2, 6-2 pe Serena Williams, în 55 de minute de joc.
Simona Halep a avut un parcurs impresionant de-a lungul turneului de Grand Slam, ea învingând nume mari precum Aliaksandra Sasnovich, Mihaela Buzărnescu, Victoria Azarenka, Cori Gauff, Shuai Zhang, Elina Svitolina şi Serena Williams. Trofeul de la Wimbledon este al doilea titlu de Grand Slam obţinut de Simona Halep. Primul este trofeul de la Roland Garros, din anul 2018, atunci când a întâlnit-o, în finală pe Sloane Stephens, pe care a învins-o cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...

Bancul zilei

Un turist aflat în vizită într-o localitate turistică opreşte un localnic: Este acesta într-adevăr un loc sănătos?Desigur, răspunde acesta....