Acasă Sport Handbal (f) / SCM Craiova ştie cu cine va lupta în Cupa...

Handbal (f) / SCM Craiova ştie cu cine va lupta în Cupa EHF

-

Federaţia Europeană de Handbal a stabilit astăzi, la Viena, prin tragere la sorţi, meciurile din primele două tururi preliminare ale Cupei EHF la handbal feminin.

Astfel, deţinătoarea Cupei EHF în sezonul 2017/2018, SCM Craiova va întâlni, în primul tur preliminar, formaţia Jomi Salerno (Italia). Prima manşă va avea loc pe 7/8 septembrie, în Sala Polivalentă din Craiova, actul doi fiind programat o săptămână mai târziu.

În cazul în care elevele lui Bogdan Burcea se vor califica în turul II preliminar vor evolua împotriva formaţiei Tertnes Bergen (Norvegia). Partida tur va avea loc pe 12/13 octombrie în Norvegia, iar returul pe 19/20 octombrie în Sala Polivalentă din Craiova.

Reamintim că SCM Craiova a primit un wild-card din partea EHF pentru a evolua în noua ediţie a Cupei EHF, gruparea olteană terminând pe locul 6 în Liga Florilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...

Bancul zilei

Un turist aflat în vizită într-o localitate turistică opreşte un localnic: Este acesta într-adevăr un loc sănătos?Desigur, răspunde acesta....