Acasă Sport Simona Halep a revenit în România

Simona Halep a revenit în România

-

Simona Halep a revenit în România şi a fost întâmpinată la scara avionului de Mihai Covaliu, Ion Ţiriac, Ilie Năstase, dar şi ministrul Sportului, Constantin Bogdan Matei.

Numărul 7 mondial a ajuns în România după triumful de la Wibledon. Sportiva a fost întâmpinată în Salonul Oficial al aeroportului Henri Coandă, unde a făcut declaraţii.

“Este o primire deosebită, călduroasă, ca de fiecare dată. Aş vrea să mulţumesc familiei pentru tot sprijinul de când am început tenisul, tuturor antrenorilor mei de când am ţinut prima dată o rachetă, la 4 ani şi jumătate, echipei mele, federaţiei şi tuturor oamenilor care mă susţin. Sunt persoane în viaţa mea care m-au ajutat să cred în mine să câştig astfel de trofee. Mulţumesc tuturor!”, a declarat Simona Halep la sosirea în ţară.

„O să stau câteva zile, mă odihnesc şi o iau de la capăt. Săptămânal am câte un obiectiv. Fiecare turneu e un obiectiv important şi vreau să dau maxim”, a mai spus Simona.

Simona Halep: „Am dormit foarte bine înaintea finalei, turneul de la Rolan Garros de anul trecut m-a ajutat. Am avut experienţă şi am ştiut să gestionez. Am fost destul de lucidă, a fost clar ce am de făcut. Consider că a fost meciul perfect, ziua perfectă şi nu m-am gândit nicio secundă la scor”.

Atunci când a fost întrebată dacă va purta drapelul României la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de anul viitor, Simona Halep s-a uitat spre Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Acesta a dat din cap afirmativ, iar Simona a glumit şi a spus: ”E înregistrat”.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...

Bancul zilei

Un turist aflat în vizită într-o localitate turistică opreşte un localnic: Este acesta într-adevăr un loc sănătos?Desigur, răspunde acesta....