Acasă Sport Simona Halep vine luni în România, cu trofeul de la Wimbledon

Simona Halep vine luni în România, cu trofeul de la Wimbledon

-


Simona Halep vine luni în România, cu trofeul de la Wimbledon, potrivit News.ro. Ea a declarat la conferința de presă după finala de la Wimbledon că va reveni luni în România şi că are în plan să își ia și o vacanță.
Jurnaliștii veniți la conferința de presă s-au arătat interesați de primirea pe care românii o vor face luni Simonei Halep.
„N-am idee. Mai întâi am cina campionilor, mâine noapte, nu mă grăbesc să ajung acasă! Luni, cred că va fi probabil cam la fel ca după Open-ul francez. O să vedem, nu am idee!”, a răspuns românca.
Ea a spus și că se pregătește de vacanță, iar apoi va reveni la planurile competiționale.
„Apoi urmează sezonul din America, îmi doresc să fac o treabă bună la US Open, anul trecut am plecat prea devreme”, a declarat Simona Halep.

Cel mai bun joc al Simonei

Simona Halep a devenit prima sportivă din România care câștigă turneul de mare prestigiu de la Wimbledon.La câteva ore după terminarea meciului, sportiva a scris pe Facebook că a jucat cel mai bun meci din viaţa ei la Wimbledon.”Astăzi am jucat cel mai bun meci din viaţa mea şi am devenit Campioană la Wimbledon! Încă am impresia că e un vis… Mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine şi m-au susţinut”, a scris Simona Halep pe Facebook atât în limba enegleză cât și în limba română.

ȘTIRI VIDEO GdS

Oltenii nu se mai aruncă să contracteze credite bancare haotic

În Oltenia, situaţia pe judeţe diferă, în ceea ce priveşte creditele contractate pe final de 2019. În unele judeţe au fost contractate sume mai mari sub forma împrumuturilor. În altele, a scăzut semnificativ valoarea totală a împrumuturilor. Un specialist spune că populaţia şi firmele nu se mai hazardează să împrumute oricum şi oricând credite de la bănci.