Acasă Sport Auto / Simone Tempestini a câştigat Raliul Perla Harghitei 2019

Auto / Simone Tempestini a câştigat Raliul Perla Harghitei 2019

-

Cu 11 victorii de probă specială din 12 posibile, Simone Tempestini s-a impus detaşat sâmbătă în Raliul Perla Harghitei 2019, informează Mediafax. Bogdan Marişca şi Dan Gîrtofan au ocupat celelalte trepte ale podiumului.

Raliul Perla Harghitei a reprezentat a patra etapă în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, Campionatul Naţional Rally 2 Dunlop şi Campionatul Naţional de Raliuri pentru Vehicule Istorie. Acestea sunt întreceri derulate sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Simone Tempestini a câştigat toate probele speciale ale Raliului Perla Harghitei 2019 exceptând Superspeciala de vineri seară, adjudecată de Sebi Barbu. În consecinţă a câştigat detaşat întrecerea, diferenţa faţă de al doilea clasat fiind de 1:21,9.

ȘTIRI VIDEO GdS

Oltenii nu se mai aruncă să contracteze credite bancare haotic

În Oltenia, situaţia pe judeţe diferă, în ceea ce priveşte creditele contractate pe final de 2019. În unele judeţe au fost contractate sume mai mari sub forma împrumuturilor. În altele, a scăzut semnificativ valoarea totală a împrumuturilor. Un specialist spune că populaţia şi firmele nu se mai hazardează să împrumute oricum şi oricând credite de la bănci.