16.2 C
Craiova
joi, 24 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Sport UPDATE Simona Halep, în finala de la Wimbledon

UPDATE Simona Halep, în finala de la Wimbledon

UPDATE: S-a stabilit cu cine va juca Simona Halep în finală. Serena Wiliams a fost cea care s-a impus în cea de-a doua semifinală, în faţa Barborei Strycova. Aşadar, Halep şi Wiliams se vor înfrunta sâmbătă, de la ora 16.00, pentru marele trofeu.

Simona Halep este în finala de la Wimbledon. Aceasta a învins-o pe Elina Svitolina în două seturi, cu 6-1, 6-3. Sportiva noastră a jucat impecabil şi astfel s-a calificat, în premieră, în finala turneului englez de Mare Şlem.

În finala, Halep va întâlni câştigătoarea dintre Serena Williams şi Barbora Strycova. Semifinala dintre cele două se joacă după ora 16.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:03:00

5 studenţi români au câştiat medalia de argint la...

380 de echipe din 200 de universități,...

ȘTIRI GdS

Noi cazuri de coronavirus în Dolj

Prefectura Dolj a anunţat că în județ au fost depistate alte 31 cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus, astfel sunt...

Autoturism răsturnat pe DJ 546. O tânără a fost...

O tânără de 25 de ani a fost rănită în urma unui accident produs în acestă dimineaţă, pe DJ 546, între Slatina şi Brebeni.

Restricţii de circulaţie pe DN 7

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a anunţat că astăzi sunt impuse mai multe restricţii de circulaţie pe DN 7, în funcţie de...

Ford produce la Craiova un SUV din gama „Performance”,...

Ford introduce în producție la Craiova primul SUV din categoria Ford Performance care se fabrică în Europa, Puma ST. Versiunea Puma ST este o mașină mai sportivă și mai puternică (200 cp) și este prima din secțiunea Performance fabricată în România. 10% din din volumul de producție Puma de la Craiova va fi din gama ST.

Cum a vrut Otokar să suspende licitaţia Craiovei pentru...

Licitaţia pentru achiziţionarea a 30 de autobuze electrice cu lungimea de circa 12 metri destinate transportului public din Craiova nu a fost suspendată. S-a prelungit doar termenul de depunere a ofertelor.

O femeie şi doi copii, morţi într-un apartament cuprins...

O femeie de 52 de ani şi doi copii de 3 şi 4 ani, pe care îi avea în grijă, au decedat într-un incendiu care a cuprins un apartament din Băileşti.