16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep s-a antrenat cu Darren Cahill înaintea semifinalei de la Wimbledon

Simona Halep s-a antrenat cu Darren Cahill înaintea semifinalei de la Wimbledon

Simona Halep s-a antrenat cu Darren Cahill înaintea semifinalei de la Wimbledon. Sportiva situată pe locul 7 WTA l-a avut din nou alături pe Cahill, fostul său antrenor, la unul dintre antrenamentele dinaintea semifinalei cu Elina Svitolina (8 WTA).
Momentul a fost imortalizat. Fostul lider mondial l-a publicat din nou pe contul de Instagram, la fel ca înaintea meciului Cori Gauff, scrie Mediafax.

Halep şi-a egalat cea mai bună performanţă la Wimbledon, după ce a ajuns din nou în penultimul act. Cu toate că a încheiat colaborarea cu Darren Cahill, australianul e, cât poate de des, alături de Simona. Aşa s-a întâmplat şi la unul dintre antrenamentele dinaintea meciului cu Svitolina, din semifinalele Wimbledon 2019.

Antrenament cu Darren Cahill şi înainte meciului cu Cori Gauff

Cahill a fost alături de Simona şi la pregătirile dinaintea meciului cu americanca Cori Gauff. Alături de Darren Cahill, lângă Simona Halep, la antrenament, a fost şi managera Virginia Ruzici. Dacă se va păstra tradiţie de la partida cu Gauff, pe care Halep a câştigat-o lejer, 6-3, 6-3, Simona se va califica în finala de la All England Club. Partida Simona Halep – Elina Svitolina, din semifinalele Wimbledon 2019, se va juca joi, la oră ce urmează a fi anunţată de organizatorii turneului de Mare Şlem.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS