24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Colțescu, Mitruți și Găman, delegați la Supercupa României

Fotbal / Colțescu, Mitruți și Găman, delegați la Supercupa României

Comisia Centrală a Arbitrilor a desemnat o brigadă de arbitri compusă în mare parte din craioveni la Supercupa României, ce va opune campioana CFR Cluj și deținătoarea Cupei, FC Viitorul. Astfel, întâlnirea care va avea loc sâmbătă, 6 iulie, de la ora 20.00, pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploiești, va fi arbitrată la centru de Sebastian Colțescu, președintele CJA Dolj. Acesta va fi ajutat la cele două linii de asistenții Ovidiu Artene (Vaslui) și Daniel Mitruți (Craiova). Cel de-al patrulea oficial al partidei a fost desemnat George Găman (Craiova).

Observator pentru „fluierași“ a fost desemnat Aron Huzu, iar pentru joc a fost numit Ciprian Paraschiv (Iași).

Meciul care dă startul noului sezon competițional va fi transmis în direct de Digi Sport 1 și Telekom Sport și se anunță foarte disputant.

„Jucăm cu trofeul pe masă, deci e un meci foarte important. Firesc, ne prinde bine pentru că jucăm împotriva unui adversar bun, înainte de meciurile din Liga Campionilor. Cred că ne va ajuta acest duel, pentru că Viitorul este o formaţie foarte bună“, a spus antrenorul ardelenilor, Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă de la Cluj.

”Este un meci cu trofeul pe masă și este normal să ne dorim să-l câștigăm. Întâlnim un adversar puternic din toate punctele de vedere, pragmatic. Încercăm să dăm tot ce avem mai bun, să facem față minutelor din acest meci, deoarece încă suntem în perioada de pregătire. Totuși, băieții au arătat foarte bine în ultimul amical, cel disputat la Constanța împotriva echipei Varna. Nu există o echipă favorită, ei sunt campioni, dar și noi am câștigat Cupa“, a afirmat antrenorul Viitorului, Gică Hagi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS