Acasă Sport Fotbal / Alex Ioniţă, oficial la „U“ Craiova

Fotbal / Alex Ioniţă, oficial la „U“ Craiova

-

Oficialii Universităţii Craiova au anunţat astăzi că s-au perfectat actele împrumutului mijlocaşului Alexandru Ioniţă de la CFR Cluj.

„Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că l-a adus pe Alex Ioniță, triplu campion al României, sub formă de împrumut pentru un an, cu opțiune de transfer definitiv. Bun venit în familia Științei, Alex și cât mai multe performanțe în tricoul alb-albastru.
Alex Ioniță a ajuns ieri la Craiova și a efectuat în această dimineață vizita medicală la Policlinica Sportivă. El va alătura lotului alb-albastru sâmbătă, 6 iulie 2019, când va avea loc și antrenamentul echipei. Alex a ales să joace cu numărul #31.
Născut pe data de 14 decembrie 1994, noul jucător al echipei noastre are o înălțime de 1,73 m. și este cotat la 600.000 de euro, conform website-ului de specialitate transfermarkt.com. A obținut de-a lungul carierei sale de fotbalist profesionist 3 campionate ale României, o Cupă și o SuperCupă. A evoluat în trecut la Rapid București, Astra Giurgiu și CFR Cluj“
, se arată într-un comunicat al grupării alb-albastre.

Alexandru Ioniţă este al patrulea transfer al Universităţii Craiova din această vară, după Kamer Qaka, Antoni Ivanov şi Bogdan Vătăjelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...