17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Alex Ioniţă, oficial la „U“ Craiova

Fotbal / Alex Ioniţă, oficial la „U“ Craiova

Oficialii Universităţii Craiova au anunţat astăzi că s-au perfectat actele împrumutului mijlocaşului Alexandru Ioniţă de la CFR Cluj.

„Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că l-a adus pe Alex Ioniță, triplu campion al României, sub formă de împrumut pentru un an, cu opțiune de transfer definitiv. Bun venit în familia Științei, Alex și cât mai multe performanțe în tricoul alb-albastru.
Alex Ioniță a ajuns ieri la Craiova și a efectuat în această dimineață vizita medicală la Policlinica Sportivă. El va alătura lotului alb-albastru sâmbătă, 6 iulie 2019, când va avea loc și antrenamentul echipei. Alex a ales să joace cu numărul #31.
Născut pe data de 14 decembrie 1994, noul jucător al echipei noastre are o înălțime de 1,73 m. și este cotat la 600.000 de euro, conform website-ului de specialitate transfermarkt.com. A obținut de-a lungul carierei sale de fotbalist profesionist 3 campionate ale României, o Cupă și o SuperCupă. A evoluat în trecut la Rapid București, Astra Giurgiu și CFR Cluj“
, se arată într-un comunicat al grupării alb-albastre.

Alexandru Ioniţă este al patrulea transfer al Universităţii Craiova din această vară, după Kamer Qaka, Antoni Ivanov şi Bogdan Vătăjelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS