11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f) / Exclusiv - Burcea mai vrea o sportivă!

Handbal (f) / Exclusiv – Burcea mai vrea o sportivă!

Antrenorul formaţiei feminine de handbal SCM Craiova, Bogdan Burcea, se pregăteşte să strige „catalogul“. Reunirea echipei şi primul antrenament din perioada precompetiţională va avea loc luni, 8 iulie, la ora 7.30, dar nu în Sala Polivalentă, ci pe terenul cu iarbă al bazei sportive „Aripile“. Ana Maria Ţicu şi colegele sale vor asuda acolo toată săptămâna.

Pasul doi al pregătirii de vară o să cuprindă un cantonament centralizat în Grecia, în localitatea Drama, în intervalul 15-23 iulie.

Odată revenită în Bănie, SCM Craiova va susţine o serie de turnee. Iată programul: Râmnicu Vâlcea (3, 4 august 2019), Cupa Craiova (9-11 august 2019) şi Zalău (15-17 august 2019).

Primul meci oficial din sezonul 2019/2020 al Ligii Florilor va avea loc în Ardeal, în compania Gloriei Bistriţa, în jurul datei de 31 august.

„Sunt mulţumit de ce jucătoare am adus în această vară“

Tehnicianul Bogdan Burcea a declarat, pentru GdS, că este mulţumit de jucătoarele aduse în această vară ţinând cont de bugetul avut la dispoziţie. Acesta a recunoscut însă că îşi doreşte să mai aducă o sportivă.

„Ţinând cont de bugetul pe care l-am avut, sunt mulţumit de ce jucătoare am adus în această vară. Noi suntem pe acelaşi buget al treilea an consecutiv. În momentul ăsta este foarte greu să intri în competiţie la transferuri cu echipe de genul Corona Braşov, Vâlcea, Cisnădie şi Bistriţa. Acestea au bugete serioase, fiind cluburi cu o singură echipă. La noi sunt patru ‘frăţiori’, pentru că mai este şi voleiul, baschetul, boxul… În principiu lotul este definitivat. Singurul lucru care poate produce modificări este legat de acele criterii de performanţă impuse pentru aducerea unui jucător străin. Acesta trebuie să fie într-o echipă din primele zece la CE, în primele patru în Final Four-ul Champions League, în Final Four-ul Cupei EHF. Eu cred că se impune şi o să-mi dau silinţa să mai aduc încă o sportivă. Dacă se schimbă şi dau drumul unui al treilea jucător în afara criteriilor pe care le-au stabilit ei este foarte bine. Şi este posibil ca în viitoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie să mai dea drumul la o jucătoare, ceea ce nu ar fi rău deloc“, a declarat Bogdan Burcea, pentru GdS.

Vezi aici lotul de jucătoare pe care se va baza Bogdan Burcea în noua ediţie de campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS