13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Frank Lampard, noul antrenor al lui Chelsea

Fotbal / Frank Lampard, noul antrenor al lui Chelsea

Frank Lampard a părăsit echipa Derby County, din liga secundă engleză, şi a semnat un contract de antrenor pe trei ani cu Chelsea Londra, a anunţat gruparea de pe „Stamford Bridge“, informează Agerpres.

Lampard a jucat la Chelsea pe postul de mijlocaş timp de 13 ani, perioadă în care a câştigat în special trei titluri şi Liga Campionilor. Sezonul trecut, la prima sa experienţă ca antrenor, fostul internaţional englez a ratat ascensiunea în Premier League cu Derby County, pe care a dirijat-o până la barajul de promovare.

„Sunt extrem de mândru că revin la Chelsea ca antrenor principal, a declarat Lampard într-un comunicat. Toată lumea ştie cât de mult iubesc acest club şi istoria pe care am împărtăşit-o. Unica mea preocupare este acum să pregătesc echipa pentru sezonul ce vine“, a declarat Lampard.

Acesta îi succede în postul de antrenor italianului Maurizio Sarri, care a câştigat în ultimul sezon Europa League. Tehnicianul italian a plecat de la Chelsea, după un singur sezon, la Juventus Torino.

Vezi aici prezentarea de care a avut parte Frank Lampard din partea clubului!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS