6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNaomi Osaka a întrerupt conferinţa de presă după eliminarea din primul tur de la Wimbledon

Naomi Osaka a întrerupt conferinţa de presă după eliminarea din primul tur de la Wimbledon

Naomi Osaka (2 WTA) a fost eliminată încă din primul tur la Wimbledon, luni, de către Yulia Putintseva (39 WTA), scor 6-7 (4), 2-6. Nipona nu şi-a putut stăpâni emoţiile la conferinţa organizată după partida de la All England Club, scrie Mediafax.

Osaka a apărut foarte dezamăgită în faţa jurnaliştilor. La scurt timp de la începerea conferinţei de presă, tenismena a fost întrebată cât de dificil este de gestionat faima obţinută recent. Acesta a fost momentul când a doua jucătoare a lumii s-a întors către moderator şi l-a întrebat: „Pot pleca? Simt că sunt pe cale să plâng”.

Înainte de a părăsi sala, jucătoarea de 21 de ani a fost întrebată cum îşi va reveni după acest moment dificil. Însă nu a oferit un răspuns concret: „Nu ştiu. Nu am nici eu răspunsuri la întrebările pe care mi le puneţi. Ideea mea era să mă simt bine pe terenul de tenis. Vreau să învăţ să mă distrez pentru a lua presiunea de pe mine. Sper să reuşesc asta“.

Jucătoarea din Japonia a câştigat două turnee de Mare Şlem

Yulia Putintseva a ajuns la trei victorii în faţa lui Naomi Osaka din tot atâtea meciuri directe. Jucătoarea din Kazakhstan se mai impusese cu mai puţin de două săptămâni în urmă, la Birmingham, dar şi la Hobart, în 2018.
Naomi Osaka a fost revelaţia ultimului an din tenismul feminin. Jucătoarea din Japonia a câştigat două turnee de Mare Şlem, la US Open şi Australian Open. Ea a urcat pe primul loc în ierarhia mondială la finalul lunii ianuarie. Despărţirea misterioasă de antrenorul Sascha Bajin, din luna februarie, pare că a afectat-o foarte mult pe niponă. Sportiva nu a mai avut rezultate deosebite de la momentul respectiv.Naomi Osaka

Naomi Osaka este născută pe 16 octombrie 1997, în Japonia. Ea a câștigat turneul de Grand Slam U.S. Open 2018 și turneului de Grand Slam Australian Open Osaka deține în palmares două titluri WTA, iar cea mai bună clasare a sa este locul 1 mondial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS