16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep şi Raluca Olaru, eliminate în semifinalele probei de dublu, la Eastbourne

Simona Halep şi Raluca Olaru, eliminate în semifinalele probei de dublu, la Eastbourne

Simona Halep şi Raluca Olaru au fost eliminate, vineri, în semifinalele probei de dublu de la Eastbourne, scrie Mediafax. Româncele au pierdut dramatic în faţa cuplului format din Kirsten Flipkens şi Bethanie Mattek-Sands, scor 7-6 (4), 2-6, 8-10.

La o zi după eliminarea din proba de simplu de la Eastbourne, în sferturile de finală, Simona Halep a părăsit şi proba de dublu. Româcele şi-au adjudecat primul set la tie-break. Adversarele au restabilit imediat egalitatea la seturi, iar în super tie-break, Halep şi Olaru au pierdut dramatic, cu 8-10. Pierderea a fost cu atât mai grea cu cât conduseseră cu 8-5.

Buzărnescu şi Friedsam, calificate în finala de dublu

În schimb, tot astăzi, Mihaela Buzărnescu şi Anna-Lena Friedsam au obţinut calificarea în semifinalele probei de dublu de la Eastbourne. Eleau trecut de cuplul format din Aryna Sabalenka şi Dayana Yastremska, scor 6-2, 6-1. Buzărnescu şi partenera sa joacă tot astăzi pentru un loc în finală. Le vor înfrunta pe jucătoarele din Taiwan Hao-Ching Chan şi Latisha Chan.

În cazul în care vor ajunge în finală, Buzărnescu şi Friedsam le vor întâlni pe Flipkens şi Mattek-Sands. Acestea din urmă le-au eliminat pe Halep şi Olaru în penultimul act.

Despre turneu

Eastbourne International este un turneu de tenis WTA şi ATP, desfășurat la Clubul de Tenis Devon Park din Eastbourne, Regatul Unit, scrie wikipedia. A debutat în 1974 şi este clasificat ca un turneu WTA Premier şi ATP World Tour 250. Turneul se joacă pe terenuri de iarbă în aer liber. Este considerat un „warm-up” pentru evenimentul Wimbledon Grand Slam, care începe săptămâna următoare. A fost inițial doar o parte din Turneul Asociației Femeilor de Tenis, dar din 2009 a fost introdus ca eveniment ATP Tour. Acesta a înlocuit turneul curții de la Nottingham Grass din 2009-2014. Turneul este în prezent sponsorizat de Nature Valley.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS