Acasă Sport Kerber şi Pliskova dispută finala de la Eastbourne

Kerber şi Pliskova dispută finala de la Eastbourne

-

Angelique Kerber (5 WTA) și Karolina Pliskova (3 WTA) dispută finala de la Eastbourne. Jucătoarea din Germania a beneficiat de abandonul tunisiencei Ons Jabeur. Pliskova a obținut o victorie lejeră cu olandeza Kiki Bertens (4 WTA), scor 6-1, 6-2, scrie Hotnews.

Kerber a ajuns în finală de la Eastbourne fără să joace. Adversara ei, Ons Jabeur (62 WTA), s-a retras din cauza unei accidentări la glezna dreapta.

Karolina a învins-o fără drept de apel pe adversara din semifinale

Cealaltă semifinală a fost mai degrabă un atrenament cu public pentru Karolina Pliskova. Favorita numărul doi a avut nevoie de doar 56 de minute pentru a o învinge pe Kiki Bertens,cu scor 6-1, 6-2.

Cu un procentaj de 91% la punctele jucate cu primul serviciu, Pliskova nu i-a dat nicio șansă adversarei. Olandeza nu a avut nicio minge de break, în timp ce jucătoarea din Cehia a convertit patru din cele șapte șanse avute.

SursaHotnews

ȘTIRI VIDEO GdS

MApN: Angajări temporare în sistemul medico-militar

În contextul eforturilor întreprinse de autoritățile publice pentru limitarea răspândirii noului coronavirus (COVID-19), Ministerul Apărării Naționale a demarat măsurile pentru suplimentarea numărului...