21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHalep şi-a aflat prima adversară de la Wimbledon

Halep şi-a aflat prima adversară de la Wimbledon

Halep şi-a aflat prima adversară de la Wimbledon.Tragerea la sorţi pentru Wimbledon este acceptabilă pentru sportiva noatră, scrie Mediafax. Desemnată cap de serie numărul 7, reprezentanta României va debuta în compania jucătoarei Aliaksandra Sasnovich din Belarus.

Simona se află pe aceeaşi parte de tablou cu Naomi Osaka, Karolina Pliskova şi Elina Svitolina. Se poate spune că este pe partea de tablou mai accesibilă. Asta pentru că în partea superioară se află Ashleigh Barty, Angelique Kerber, Petra Kvitova şi Serena Williams. Până în sferturile de finală, fază în care ar putea avea o confruntare cu Naomi Osaka, Simona le-ar putea avea ca posibile adversare pe Daria Kasatkina (turul 3) şi Aryna Sabalenko (optimi de finală).


Finala de anul trecut de la Wimbledon în turneul feminin, Angelique Kerber – Serena Williams ar putea avea loc în optimile de finală. Pe partea celor două jucătoare a picat şi românca Gabriela Ruse.

Posibile sferturi de finală, feminin:

Barty – Kerber
Bertens – Kvitova
Svitolina – Ka. Pliskova
Halep – Osaka

În ceea ce priveşte turneul masculin, Rafael Nadal şi Roger Federer, adversari în semifinale la Roland Garros 2019, s-ar putea întâlni în aceeaşi fază şi la Wimbledon, fiind pe aceeaşi parte de tablou. Campionul de la Paris are însă drum lung până acolo, având de trecut de Kyrgios în turul 2 sau Marin Cilic în „optimi”.

Posibile sferturi de finală, masculin:

Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas
Kevin Anderson – Alexander Zverev
Dominic Thiem – Rafael Nadal
Kei Nishikori – Roger Federer.

Tot la Wimbledon, Marius Copil se află pe partea de tablou a doi „tunari”. Este vorba despre Kevin Anderson şi Milos Raonic, pe care îi poate înfrunta în turul 3, respectiv optimi de finală. În turul inaugural, Marius îl va întâlni pe argentinainul Guido Pella.

Turneul de tenis de la Wimbledon este cel mai vechi și mai prestigios dintre cele 4 turnee de Mare Șlem. Este singurul dintre cele patru care se desfășoară pe aceeași suprafață ca la început, iarba. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS