Acasă Sport Atletism / CSM Craiova a obținut rezultate excelente la Pitești

Atletism / CSM Craiova a obținut rezultate excelente la Pitești

-

Două titluri naționale, un argint și un bronz pentru atleții juniori de la CSM Craiova la Campionatul Național de Juniori 1, desfășurat zilele trecute la Pitești.

Astfel, Elena Călin a cucerit aurul la săritura cu prăjina, cu cel mai bun rezultat de 3.30 metri, în timp ce al doilea titlu național a ajuns la Diana Lătărețu, care a fost cea mai bună în cursa de 10 km marș, încheiată în 54 de minute și 54 de secunde.

A doua poziție de pe podium în cadrul probei feminine de săritură cu prăjina a fost rezervată pentru o altă reprezentantă a clubului din Bănie, Iulia Necoară obținând argintul cu o săritură de 3.20 metri. Medalia de bronz a venit prin Dacian Costea, care a ocupat locul trei la proba masculină de săritură cu prăjina (4.00 m).

ȘTIRI VIDEO GdS

Transport ilegal de animale, depistat de polițiștii gorjeni

Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Mătăsari şi Postului de Poliţie Drăgoteşti, au desfășurat, ieri, activități în baza Planului de Măsuri...

Razie printre tăietorii de lemne

Poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au organizat, ieri, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii tăierii, sustragerii și transportului...