Acasă Sport Fotbal / Puștii lui Ionuț Cimpoeru și-au apărat titlul la Constanța

Fotbal / Puștii lui Ionuț Cimpoeru și-au apărat titlul la Constanța

-

Echipa de juniori născuți în annul 2008 (annul acesta junior D) a Academiei „Gică Popescu“ au participat în acest weekend la turneul amical „Kinder Cup Constanța“, desfășurat pe terenul „Voința“. Puștii antrenați de Ionuț Cimpoeru au reușit să câștige pentru a doua oară consecutiv această întrecere. S-a jucat după sistemul fiecare cu fiecare, iar în ediția aceasta s-au impus cu maximum de puncte, câștigând astfel: 6-0 cu CS Medgidia, 8-0 cu Kinder Constanța, 5-0 cu SCM Bacău, 7-1 cu Kids Eforie și 2-1 cu FC Brașov.

„A fost un turneu util, care ne-a demonstrat forma bună și nivelul bun la care se băieții noștri. Sunt bucuros că ne-am păstrat trofeul și că am marcat multe goluri. Trebuie să menționez faptul că înainte de a veni la Constanța am susținut un amical la Berceni și cu FCSB, nimeni alta decât campioana de la juniori E, și am remizat, 2-2. Mâine dimineață, de la ora 9.00, vom întâlni și echipa similară a Viitorului Constanța, apoi revenim acasă și continuăm pregătirea“, a declarant antrenorul Ionuț Cimpoeru, pentru GdS.

Lotul deplasat la Constanța i-a cuprins pe următorii: Matia Florea, Alex Moandă – Ricardo Căldăraru, Alex Câșmaru, Andrei Popescu, Sebastian Badea, Eduard Curcă, Ștefan Vrâncuți, Robert Ristoiu, Marco Papură, Robert Nicolae, Victor Chiratcu, Valentin Văduva, Rafael Nicolițoiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. TODOME îşi modelează viitorul în business cu fier forjat

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...