16.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Puștii lui Ionuț Cimpoeru și-au apărat titlul la Constanța

Fotbal / Puștii lui Ionuț Cimpoeru și-au apărat titlul la Constanța

Echipa de juniori născuți în annul 2008 (annul acesta junior D) a Academiei „Gică Popescu“ au participat în acest weekend la turneul amical „Kinder Cup Constanța“, desfășurat pe terenul „Voința“. Puștii antrenați de Ionuț Cimpoeru au reușit să câștige pentru a doua oară consecutiv această întrecere. S-a jucat după sistemul fiecare cu fiecare, iar în ediția aceasta s-au impus cu maximum de puncte, câștigând astfel: 6-0 cu CS Medgidia, 8-0 cu Kinder Constanța, 5-0 cu SCM Bacău, 7-1 cu Kids Eforie și 2-1 cu FC Brașov.

„A fost un turneu util, care ne-a demonstrat forma bună și nivelul bun la care se băieții noștri. Sunt bucuros că ne-am păstrat trofeul și că am marcat multe goluri. Trebuie să menționez faptul că înainte de a veni la Constanța am susținut un amical la Berceni și cu FCSB, nimeni alta decât campioana de la juniori E, și am remizat, 2-2. Mâine dimineață, de la ora 9.00, vom întâlni și echipa similară a Viitorului Constanța, apoi revenim acasă și continuăm pregătirea“, a declarant antrenorul Ionuț Cimpoeru, pentru GdS.

Lotul deplasat la Constanța i-a cuprins pe următorii: Matia Florea, Alex Moandă – Ricardo Căldăraru, Alex Câșmaru, Andrei Popescu, Sebastian Badea, Eduard Curcă, Ștefan Vrâncuți, Robert Ristoiu, Marco Papură, Robert Nicolae, Victor Chiratcu, Valentin Văduva, Rafael Nicolițoiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS