16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / George Puşcaş şi Alex Cicâldău, în vizorul lui Standard Liege

Fotbal / George Puşcaş şi Alex Cicâldău, în vizorul lui Standard Liege

Fotbaliştii George Puşcaş (US Palermo) şi Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova), componenţi ai naţionalei de tineret a României, sunt în vizorul echipei belgiene Standard Liege, scrie ziarul La Derniere Heure, citat de Agerpres.

Puşcaş şi Cicâldău au fost doi dintre evidenţiaţii naţionalei României în victoria de marţi, 4-1 cu Croaţia la Campionatul European Under-21.

Puşcaş a deschis scorul dintr-un penalti obţinut tot de el şi a contribuit decisiv la al doilea gol al tricolorilor. Atacantul de 23 de ani joacă la divizionara secundă italiană Palermo. Puşcaş a stârnit şi interesul unor cluburi din Anglia şi Italia.

La rândul său, fotbalistul Universităţii Craiova, Alex Cicâldău, un mijlocaş care pe 8 iulie va împlini 22 de ani, a impresionat prin acurateţea paselor, a recuperărilor şi a aportului adus ofensivei lui Mirel Rădoi.

Standard a încheiat pe locul 3 ultima ediţie de campionat, avându-l printre cei mai importanţi jucători pe Răzvan Marin, ce va evolua din vara acestui an la Ajax Amsterdam. Echipa din Liege şi-a asigurat prezenţa în viitoarea ediţie a Europa League.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS