21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis de masă / Luiza Popescu, evoluţie apreciată la Skopje

Tenis de masă / Luiza Popescu, evoluţie apreciată la Skopje

Jucătoarea Luiza Popescu, legitimată la CSS Craiova, a participat împreună cu lotul național de junioare 1 la Campionatele Balcanice din Skopje (Macedonia), desfăşurate în perioada 12-16 iunie.

În proba pe echipe, România a obținut medalia de argint după ce a fost învinsă în finală de echipa Turciei cu scorul de 1-3. În grupe, România a câștigat în fața Serbiei cu scorul de 3-1, în faţa Bulgariei cu 3-0 și Macedoniei cu 3-0, în timp ce în semifinală s-a impus în faţa Bosniei-Herțegovina cu scorul de 3-0.

În proba de dublu fete, echipa formată din Ana Barbu și Luiza Popescu a pierdut meciul pentru intrarea în semifinală în faţa reprezentantelor Turciei, scor 1-3, iar la dublu mixt, echipa Luiza Popescu – Mihai Pop a cedat, de asemenea, în sferturi, în fața echipei Serbiei, scor 0-3.

În perioada următoare, Luiza Popescu va participa la un cantonament de pregătire cu lotul național de junioare la Slatina, sub conducerea profesorului-antrenor de lot național junioare Petre Arnăutu. 

Profesorul-antrenor de la CSS Craiova, Cătălin Georgescu, este mulţumit de evoluţia Luizei Popescu din Macedonia şi aşteaptă rezultate notabile de la tricolori luna viitoare.

„Sunt mulţumit de evoluţia Luizei. Doresc să îi felicit atât pe sportivii, cât și pe antrenorii participanți la Skopje pentru rezultatele obținute și le doresc succes la Campionatele Europene de Tenis de Masă, care vor avea loc în luna iulie la Ostrava – Cehia“, a declarat Cătălin Georgescu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS