18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Sorin Cârţu anunţă transferuri la „U“ Craiova

Fotbal / Sorin Cârţu anunţă transferuri la „U“ Craiova

Preşedintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, a afirmat că nu are prea multe cunoştinţe despre FK Sabail, adversara alb-albaştrilor din turul I preliminar al Ligii Europa, dar a punctat că băieţii lui Corneliu Papură pornesc ca favoriţi.

„M-am uitat şi eu şi am văzut cum au activat anul trecut. Date prea multe nu ştim la ora asta, dar în scurt timp vom afla totul despre ei. La ora actuală suntem favoriţi. Nu trebuie să ne gândim decât că trebuie să trecem de turul ăsta“, a declarat Sorin Cârţu, la Telekom Sport.

Conducătorul Ştiinţei a dezvăluit totodată că există negocieri cu mai mulţi jucători.

„Sunt discuţii în continuare. Vom completa echipa în aşa fel încât să avem dubluri pe posturi. Nu mai trebuie să greşim cum s-a greşit anul trecut în cazul unor jucători, să nu mai facem nişte oferte la jucători care… În primul rând, jucătorii care vin la Craiova, trebuie să ştie totul, să îşi dorească. Mă gândesc la jucători ca Meza Colli, Nuno Rocha, care nu ne-au ajutat cu nimic. Cei pe care ne bazăm sunt în Austria la momentul ăsta. Avem discuţii cu anumiţi jucători, care se vor alătura echipei“, a adăugat Cârţu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS