Acasă Sport Fotbal / Sorin Cârţu anunţă transferuri la „U“ Craiova

Fotbal / Sorin Cârţu anunţă transferuri la „U“ Craiova

-

Preşedintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, a afirmat că nu are prea multe cunoştinţe despre FK Sabail, adversara alb-albaştrilor din turul I preliminar al Ligii Europa, dar a punctat că băieţii lui Corneliu Papură pornesc ca favoriţi.

„M-am uitat şi eu şi am văzut cum au activat anul trecut. Date prea multe nu ştim la ora asta, dar în scurt timp vom afla totul despre ei. La ora actuală suntem favoriţi. Nu trebuie să ne gândim decât că trebuie să trecem de turul ăsta“, a declarat Sorin Cârţu, la Telekom Sport.

Conducătorul Ştiinţei a dezvăluit totodată că există negocieri cu mai mulţi jucători.

„Sunt discuţii în continuare. Vom completa echipa în aşa fel încât să avem dubluri pe posturi. Nu mai trebuie să greşim cum s-a greşit anul trecut în cazul unor jucători, să nu mai facem nişte oferte la jucători care… În primul rând, jucătorii care vin la Craiova, trebuie să ştie totul, să îşi dorească. Mă gândesc la jucători ca Meza Colli, Nuno Rocha, care nu ne-au ajutat cu nimic. Cei pe care ne bazăm sunt în Austria la momentul ăsta. Avem discuţii cu anumiţi jucători, care se vor alătura echipei“, a adăugat Cârţu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cetăţean captiv între două primării. Partea a doua

Un doljean încearcă să afle, cu certitudine, de ani buni, de care primărie aparţine terenul său, situat la marginea Craiovei. Pe hărţile de la OCPI figurează pe Cârcea, dar impozitul îl plăteşte la Craiova. Situaţia a apărut din cauză că nici până acum autorităţile nu au clarificat limitele administrative ale Craiovei cu localităţile limitrofe.

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...