5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Trupa lui Alex Stoica luptă mâine primul loc al turneului semifinal

Fotbal / Trupa lui Alex Stoica luptă mâine primul loc al turneului semifinal

Echipa de juniori sub 15 ani a Universității Craiova și-a respectat blazonul și s-a calificat în finala Ligii Elitelor, cu un meci înainte de a se încheia turneul semifinal. După 4-0 cu Viitorul Arad, echipa antrenată de Alex Stoica s-a impus vineri, cu 3-2, pe „Extensiv“, în fața formației similare a Universității Cluj. Succesul a venit mai greu din cauza faptului că alb-albaștrii au evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 6, Raul Bușu primind cartonaș roșu.

„Băieții mei au dat dovadă de multă tărie de caracter, de spirit de luptători, pentru că nu este ușor să joci cu un om în minus din minutul 6 și la scorul de 0-1. S-au mobilizat foarte bine și au întors meciul, iar mie nu-mi rămâne decât să-i felicit, pentru că au fost extraordinari“, a declarant Alex Stoica, pentru GdS.

Din tabăra olteană au marcat Cătălin Albu, Ovidiu Iepure și Alex Cercel.

Alex Stoica a început meciul cu următorul unsprezece: Iustin Lungu – Costin Matei, Raul Bușu, Alex Popa, Flavio Zamfir – Cristian Cristescu – Cătălin Albu, Eduard Domnu, Alex Cercel, Ștefan Bană – Ovidiu Iepure. Pe parcurs i-a mai introdus pe: Federico Cârpici, Alex Capac, George Junior Vărzaru.

Pentru Universitatea Craiova urmează un meci, ultimul, în compania Centrului de Performanță Rapid București și o victorie ar însemna câștigarea turneului semifinal. Disputa are loc duminică, de la ora 9.00, pe stadionul „Extensiv“.

„Suntem calificați în finala Ligii Elitelor, dar ne dorim să încheiem turneul zonal cu victorie, să fim pe primul loc“, a punctat antrenorul Alex Stoica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS