0.6 C
Craiova
sâmbătă, 23 noiembrie, 2019
Acasă Sport Karate / Elevii lui Adrian Brătescu au prins podiumul în Capitală

Karate / Elevii lui Adrian Brătescu au prins podiumul în Capitală

-

La sfârşitul săptămânii trecute, la Stejarii Country Club din București, a fost organizată competiția de karate Kyokushinkai „Cupa Iron Fist“. Din partea ACS Karate Kyokushinkai Craiova, senpaiul Adrian Brătescu a trimis în concurs trei elevi: Mihai Andrei Ciungu Giura, Emilia Nicoleta Şişu şi Alin Neluţu Călinescu. Au fost obținute două locuri trei, unul la proba de kata – prin Giura și unul la proba de kumite – prin Călinescu, în timp ce Emilia Şişu a participat la kata, dar nu a ajuns în tururile superioare.

„Locul trei obținut la proba de kumite este un loc bun pentru practicantul meu. Spun acest lucru, deoarece categoria la care a participat Alin a fost una dezechilibrată. Mai exact, acesta a avut 51 de kg, iar ceilalți competitori au fost cu mult peste greutatea acestuia. Îl felicit pentru curajul de care a dat dovadă, intrând în luptă. Locul trei la kata, obţinut de Mihai, este un rezultat bun, având în vedere numărul de concurenți și practica mai îndelungată a acestora. Erau grade superioare acolo. Însă, la proba de kumite, competitorul a pierdut în primul tur. Acest lucru a creat multă amărăciune, supărare. De altfel, este foarte greu să atingi excelența. Este foarte mult de muncă, în general, dintotdeauna, pentru a dobândi și reuși, să ne formăm caractere foarte puternice, echilibru, modestie, moderație, să știm, să fim umili și respectuoși, și politicoși. Acestea sunt unele dintre lucrurile de căpătâi în artele marțiale, în karate Kyokushinkai. Este un proces greu, anevoios, care presupune muncă asiduă“, a afirmat Adrian Brătescu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

Proiect Google: Robotul care sortează gunoaiele

Una dintre firmele Alphabet, cunoscută iniţial ca Google X, care dezvoltă diverse proiecte considerate adesea SF, în zona de robotică, lucrează la...

România primește la Berlin 3 premii pentru educație

Global Leadership Conference a reunit săptămâna aceasta, la Berlin, participanți din 74 de țări care implementează programe moderne de educație antreprenorială și financiară.