13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Băieții lui Alex Stoica au făcut instrucție cu Viitorul Aradului

Fotbal / Băieții lui Alex Stoica au făcut instrucție cu Viitorul Aradului

Echipa de juniori sub 15 ani a Universității Craiova a debutat cu dreptul la turneul semifinal al Ligii Elitelor, pe care-l organizează pe stadionul „Extensiv“. Elevii lui Alexandru Stoica s-au impus cu 4-0 (1-0) în partida susținută astăzi în compania echipei similare a grupării ACS Viitorul Arad. Golurile alb-albaștrilor au fost marcate, în ordine, de Ovidiu Iepure (30), Andrei Albu (37), Vasile Ursu (43) și Frederico Cârpici (61). De menționat faptul că la Under 15 meciurile au o durată de 70 de minute.

Antrenorul Alexandru Stoica a început meciul cu următorii jucători: Iustin Lungu – Costin Matei, Raul Bușu, Alex Popa, Flavio Zamfir – Cristian Cristescu – Cătălin Albu, Eduard Domnu, Alex Cercel, Ștefan Bană – Ovidiu Iepure. Pe parcurs i-a mai introdus pe: Alex Bunea, George Junior Vărzaru, Federico Cârpici, Alex Capac, Cristian Zlotea-Nibu, Vasile Ursu.

„A fost un meci controlat și puteam obține un rezultat bun încă din prima repriză, dar ne-am jucat cu ocaziile. La reluare am devenit și eficienți și am obținut o victorie frumoasă“, a declarat antrenorul Alex Stoica, pentru GdS.

Pentru Universitatea Craiova urmează o zi de pauză, apoi vineri, de la ora 10.00, va juca în compania Universității Cluj U15.

„I-am urmărit pe cei de la Cluj și au o echipă bună, dar nu cred că ne pot pune probleme. Suntem în formă și trebuie să ne calificăm în finală“, a punctate Alex Stoica.

În ultimul meci, Universitatea Craiova U15 va da piept cu Centrul de Performanță Rapid București (16 iunie, de la ora 10.00).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS