Acasă Sport Judo / Andreea Stan, vicecampioană Balcanică

Judo / Andreea Stan, vicecampioană Balcanică

-

Sportiva Andreea Stan, legitimată la CS Universitatea Craiova / LPS Petrache Trișcu, a devenit vicecampioană Balcanică la categoria 70 kg. Eleva lui Mihai Voinea a încheiat pe locul doi Campionatul Balcanic Under 21 la Judo, găzduit în intervalul 6-9 iunie de Zvornik (Bosnia), spre satisfacția antrenorului său.

„Sunt foarte mulțumit de argintul acesta. Având în vedere că Andreea este încă un copil, ea participând de obicei la Under 16, un loc doi la o Balcaniadă Under 21 este de lăudat“, a punctat profesorul-antrenor Mihai Voinea, pentru GdS. 

La Campionatul Balcanic a mai participat de la CS Universitatea Craiova și Ionela Baran, ea terminând pe locul 5 la categoria 52 kg.

Emoțiile vor continua și în această săptămână pentru profesorul-antrenor Mihai Voinea.

„La finalul acestei săptămâni avem Campionatul Balcanic Under 15, la Skopje (Macedonia) și va merge Dorina Prejbeanu la 40 de kg. Mă aștept la o medalie frumoasă, pentru că Dorina urcă pe podium cam peste tot. Este de patru ori campioană națională și ste cea mai valoroasă spotivă la vârsta ei“, a explicat Mihai Voinea.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tânăr băut și fără permis, prins la volan

Poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au depistat, ieri, în Moţăţei, un tânăr de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea băut şi fără permis un autoturism.