12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Victoria în Malta este obligatorie!

Fotbal / Victoria în Malta este obligatorie!

Naţionala României întâlneşte astăzi, de la ora 21.45 (Pro TV), în deplasare, reprezentativa Maltei, în etapa a 4-a din grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2020. Pentru acest duel, selecționerul Cosmin Contra nu va putea miza pe fundașul Dragoș Grigore, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

„Este important să ne refacem şi să câştigăm în Malta. Suedia are un meci greu în Spania, pe ‘Bernabeu’ şi noi putem egala Suedia la puncte şi e clar că de acum înainte depindem de noi“, a comentat Cosmin Contra după remiza din Norvegia.

„Am dat dovadă de spirit de echipă, am revenit de la 0-2, a fost un meci de luptă şi ne bucurăm că am putut scoate un punct în Norvegia. Şi în Malta va fi greu, dar trebuie să fim concentraţi, apţi şi să luăm cele trei puncte“, a declarat Gicu Grozav.

Partida Malta – România va fi arbitrată de o brigadă din Olanda, formată din centralul Dennis Highler, asistenții Davie Goossens și Joost van Zuilen, și rezerva Bas Nijhuis. Observatori au fost desemnați portughezul Nuno Castro – pentru arbitraj și slovacul Gabriel Weiss – pentru joc.

Tot astăzi se vor desfășura și celalalte două meciuri ale grupei F: Feroe – Norvegia, respectiv Spania – Suedia.
Clasament: 1. Spania 9 puncte (golaveraj 8-2), 2. Suedia 7 (8-4), 3. România 4 (7-5), 4. Malta 3 (2-6), 5. Norvegia 2 (6-7), 6. Insulele Feroe 0 (3-10).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS